Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha beszólogat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha beszólogat nekem?

Figyelt kérdés

Nem tűröm persze szó nélkül a barátom beszólogatásait, de azért rosszul esik.

Sokszor elmondja, hogy ha együtt élnénk, akkor majd szeretné, ha a konyhában is aktívabb lennék, főznék rá, meg ki is takarítanám a házat, mert ha nem akkor ott fog hagyni. Szerinte lusta vagyok, aki otthon se csinál pedig. Pedig ez nem igaz, még főzni is tudok pedig.

Mutatja nekem ahogy belájkol ilyen nagymellű, nagy fenekű nőket, és röhög rajtam, és kíváncsi rá, mit szólok hozzá, persze ez nekem egyáltalán nem tetszik.

Elveszi a kezemből a telefont erővel, és azt mondja nem használhatom a telefont, csak akkor mikor ő is nyomkodja a telefont. Azt is kritizálja, amilyen dolgokat szeretek, vagy bármit. Egyszer látta, hogy milyen weboldalt nézek (sminkkel kapcsolatos), és azt mondta arra van eszem azokat nézegetni. De ha meg filmet néznék vele pl. akkor ő sose nézi, hanem felkapja a telefont, nyomogatja, és annyi.

Egyszer elmondtam neki, hogy mennyire beteg vagyok, és azt mondta ez hol érdekelné már őt, de utána kijavította magát, hogy azt csak azért mondta, mert akkor mérges volt rám, de ennyi.

Volt már úgy majdnem szakítottam vele, de akkor hívogatott, és elmondta mennyire szeret, és ő nem hagyná veszni ezt a kapcsolatot, biztos megkeresne engem azzal, hogy béküljek ki vele.

2023. ápr. 10. 14:36
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
És miért is vagy vele? Dobd ki és hiába mondja akkor, hogy de ő szeret, ne figyelj rá. Mondani bármit lehet, de szerinted úgy viselkedik, mint aki szeretne és törődne veled?
2023. ápr. 10. 14:44
 2/18 anonim ***** válasza:

Egyszerűen mondj neki annyit, hogy:

https://www.youtube.com/watch?v=XUbGy3jlo3I

2023. ápr. 10. 14:52
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem szerelj magadra egy programozó billentyűzetet, hogy házi-robotkája legyél és ragasszad le a szádat is;)

Ha összeköltözöl vele egyszer, akkor a pofonokkal is megismerkedhetsz vagyis sűrűn "leesel a lépcsőn":DDD

Hagyd már ott az ilyen gané alakot, ha van eszed és normális vagy...

2023. ápr. 10. 14:54
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak egy kérdésem van feléd: Miért vagy még vele?
2023. ápr. 10. 14:56
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Tipikus bántalmazó. Állandóan b@sztat, majd vissza könyörgi magát. Minél többször hagyod ezt neki, annál bátrabb lesz, és egyre többet enged majd meg magának. Hidd el, ha nem lépsz le időben, nagy bajban fogod magad találni. Ha nekem nem hiszel, keress meg egy szervezetet, ott van a Nane, meg A szeretet nem árt egyesületek.
2023. ápr. 10. 14:57
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig nem hagytad ott hát akkor szenvedjél csak tovább. Komolyan nem értem az embereket még is miért vannak ennyire sz*r kapcsolatban? Tényleg jobb ez mint egyedül lenni? Hát akkor nem is tudom az ilyen ostobákat sajnálni.
2023. ápr. 10. 14:58
 7/18 anonim ***** válasza:
6%
Nyilván vicc ez a kérdés.
2023. ápr. 10. 15:12
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

A legsúlyosabb probléma itt VELED van, mert egy percig is eltűrted ezt a fajta bánásmódot, sőt még mindig vele vagy, és annyira nem látod át a helyzetet, hogy halál komoly kérdést képes vagy kiírni róla, hogy mit tegyél (persze amennyiben nem kamu sztori).

Egyértelműen bántalmazó, erről igazából nincs mit beszélni, inkább azon kellene elgondolkozni, hogy Neked miért kényelmes ez a helyzet, miért viseled el.

Vagy ez most egy újabb provokatív kamukérdés?

2023. ápr. 10. 15:17
 9/18 anonim ***** válasza:
77%
Gondolom ez egy troll kérdés. Ilyen hülye nő csak nem létezik.
2023. ápr. 10. 15:31
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Hiába írtok neki bármit, 1 hét múlva megint megkérdezi ugyanezt. Mindig ezt csinálja.
2023. ápr. 10. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!