Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan nő aki 24 feletti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan nő aki 24 feletti és elvan keseredve hogy Sosem lessz kapcsolata?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 10. 14:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
69%
Van
2023. ápr. 10. 14:20
 2/12 anonim ***** válasza:
73%

Igen én ,26 elmúltam szűz vagyok és soha még egy csókom sem volt részben ezt nagyon jól tudom az én hibám ismerkedtem nagyon sokáig most is egy sráccal beszélgettem de vele is úgy jártam mint a többivel, jól elvoltunk majd egyszer csak nem írt...

El vagyok keseredve kicsit hanyagolom az ismerkedést de nem adom fel hátha...🙂

2023. ápr. 10. 14:24
 3/12 anonim ***** válasza:
82%
Jelen. Mindenki vagy csak "azt" akarja vagy gyereket is a közeljövőben, pedig nekem pont az lenne a fontos hogy kettesben több mint egy éjszakára szóló új élményeket szerezzek valakivel. 27/N
2023. ápr. 10. 14:40
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
Nincsenek, akik itt annak állítják magukat meg sosem írnak vissza…
2023. ápr. 10. 14:56
 5/12 anonim ***** válasza:
71%
4, ne haragudj de ki az a hülye aki itt ismerkedne a gyakorin?
2023. ápr. 10. 14:57
 6/12 anonim ***** válasza:

A kapcsolat miatt nem igazán. Inkább hogy nincs és soha nem is lesz olyan partnerem, akivel kölcsönös a vonzalom, működik a kémia, kívánjuk egymást. Csak olyan "jutna", akivel semlegesség, rosszabb esetben taszítás van.

24 fölött vagyok kis híján 8 évvel

2023. ápr. 10. 15:00
 7/12 anonim ***** válasza:
61%
Hát jól is teszi, aki ezen a helyen nem ír vissza. Ennyire sose szabad elkeseredni. Egyébként ismerek ilyet, az egyik barátnőm az. Szexkapcsolatai vannak, de komolyabb nem jött neki össze eddig. 1 év volt a leghosszabb kapcsolata, egy félőrülttel, konkétan mindenkivel megszakította arra az időre a kapcsolatot. Szomorú, mert nagyon sok hibát követ el újra és újra, de nem látja be. Persze körülötte a legtöbbünknek már komoly kapcsolatai vannak évek óta, amire féltékeny, mégha próbálja is leplezni. Egy kis önismeret nagyon nagy segítség lenne neki.
2023. ápr. 10. 15:02
 8/12 anonim ***** válasza:

5

Igazad van én sem szívesen ismerkedem itt, van elég rossz tapasztalatom +ez nem egy társkereső.

2023. ápr. 10. 15:02
 9/12 anonim ***** válasza:
30%

társkeresőkön nem ismerkedek mert minden pasi csak azt akarja...

gyakorin nem ismerkedek mert csak kretének vannak...

élőben nem mert ciki ha hozzámszólnak mások előtt..

szórakozóhelyen nem, mert oda szórakozni megyek nem pasizni

:D

2023. ápr. 10. 16:13
 10/12 anonim ***** válasza:
Igen van.
2023. ápr. 10. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!