Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem, hogy a barátnőm nagyon jól elvan nélkülem. Mit tehetek?
Én 23 vagyok, ő 24. 16 hónapja vagyunk együtt. Az elején távkapcsolatban éltünk, aztán nyáron odaköltöztem hozzá. De szeptember elején haza kellett költöznöm nagy bánatomra, mert ő kapott egy jó lehetőséget egy német ösztöndíjra.
Az elején éreztem, hogy hiányzom neki, de az elmúlt 2 hétben egyre jobban azt érzem, hogy nagyon jól el van nélkülem. Nem mondja nekem annyit, hogy hiányzom. Nem keres annyit, mint előtte megszoktam. És sajnos a veszekedés is kicsit több lett. Sokkal előbb elmegy mondjuk le a többi lányhoz beszélgetni, mint hogy engem felhívna. Pedig keveset tudunk beszélni, és nekem mindig ő az első. Ráadásul, az első két külön töltött héten felkelt reggel, mikor melózni mentem, csak hogy beszélhessünk, most ezek már elmaradnak. Plusz kis apróságokon ki tud akadni, és akkor jön a vita. Nem ez volt előtte...
Lehet okom aggódni? Vajon nem szeret már annyira, vagy szimplán csak a kinti élet miatt van, és én reagálom túl a dolgot? Vagy netán nagyon tapadnék?
Vélemény? Tanács?
Köszönöm!
Hát, egy 16 hónapos kapcsolat - pláne úgy, hogy az elején is távkapcs volt -, az SzVSz eléggé laza dolog.
Szerintem - hacsak nem tudsz sűrűn találkozni vele személyesen -, akkor ez a kapcsolat teljesen ki fog hűlni. (Hát még ha rá is segítetek a veszekedésekkel!)
Beszéltünk, azt mondta, hogy szeret. De nekem akkor is fura a viselkedése.
Minden nap eltűnik 1-2 órára a tanítás után, állítólag a barátnőjével sétálnak meg boltba mennek. Hááát...nemtudom.
De tudjátok, azt szokták mondani, hogy ha egy erős megérzésed van valamiről, akkor az általában igaz...az ember valahogy megérzi a bajt! :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!