Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félholtra vert az exem, most fenyegetnek a barátai. Mit tehetek?
Két hete történt. Pár napja jöttem ki a kórházból, rögtön feljelentést tettem ellene. Otthon volt, mikor hazaértem, és akkor is, amikor jöttek a rendőrök elvinni.
Másnap reggel mentem el otthonról és a haverjai fogadtak a kapuban, hogy vonjam vissza a feljelentést, mert mindig tudják, hol vagyok, és legközelebb nem leszek olyan szerencsés.
Átmenetileg odaköltözött hozzám a bátyám, ő elég "jó erőben" van, de nem tud 0-24ben mellettem lenni.
Az exeméknél a barátság olyan, mintha a testvérei lennének, és tudom, hogy nem vicceltek azzal, amit mondtak. Baromira félek, és nem tudom, mit tegyek. Rendőri védelem, ilyen egyáltalán van? Holnap találkozom az ügyvédemmel, de hátha valaki volt már ilyen helyzetben, és tud segíteni.
21N
"Az exeméknél a barátság olyan, mintha a testvérei lennének, és tudom, hogy nem vicceltek azzal, amit mondtak."
Már bocs, de ha tudtad, hogy ilyen balhés/balhés barátai vannak, és komolyan képesek valakit megverni, akkor miért voltál együtt azzal a férfival?
Létezik rendőri védelem, de nem valószínű, hogy ezért kirendelik. Beszélj az ügyvédeddel, próbáld kerülni a kevésbé forgalmas helyeket egy ideig, aztán később hátha elfelejtik, hogy mi történt.
Blade Bone álláspontját osztom, rövid távon ez a megoldás, ha az épségedet meg akarod óvni. Költözz rokonokhoz, minél előbb.
#4eshez hozzátenném: az ilyen emberek elsőre annyira karizmatikusnak, férfiasnak tűnnek a nők számára, hogy elképesztő biztonságban érzik magukat mellettük. Másfelől nyilván egy ideig a fickó a tenyerén hordozta a kérdezőt.
15 éve ismerem, 4 évig voltunk együtt.
Nyilván ha ezt láttam volna rajta, nem maradok vele.
# 7: Oké, hogy téged még nem vert meg, de soha mással se, senkivel nem volt agresszív? Vagy az volt, csak téged nem zavart, amíg veled nem az?
Ha meg soha senkivel nem volt agresszív, akkor miért gondolod, hogy a haverjai komolyan meg akarnak verni, és nem csak fenyegetnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!