Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félholtra vert az exem, most fenyegetnek a barátai. Mit tehetek?
Két hete történt. Pár napja jöttem ki a kórházból, rögtön feljelentést tettem ellene. Otthon volt, mikor hazaértem, és akkor is, amikor jöttek a rendőrök elvinni.
Másnap reggel mentem el otthonról és a haverjai fogadtak a kapuban, hogy vonjam vissza a feljelentést, mert mindig tudják, hol vagyok, és legközelebb nem leszek olyan szerencsés.
Átmenetileg odaköltözött hozzám a bátyám, ő elég "jó erőben" van, de nem tud 0-24ben mellettem lenni.
Az exeméknél a barátság olyan, mintha a testvérei lennének, és tudom, hogy nem vicceltek azzal, amit mondtak. Baromira félek, és nem tudom, mit tegyek. Rendőri védelem, ilyen egyáltalán van? Holnap találkozom az ügyvédemmel, de hátha valaki volt már ilyen helyzetben, és tud segíteni.
21N
Itteni pasik, (tisztelet a kivételnek) tényleg olyan kukák vagytok, hogy benyaljátok a saját hülyeségeiteket, vagy érzitek, hogy sántít a dolog, de jó érzés végre egy nő fájdalmán élvezkedni?
Az ilyen férfiak, mint a kérdező exe nem mutatják ki elsőre, hogy milyen emberi hulladékok, hanem pont hogy normálisak, és biztonság érzetet keltenek a nőkben, és csak aztán mutatják ki a foguk fehérjét.
Kérdező, már írták, de most tényleg az a legjobb, ha meghúzod magad a rokonaidnál, és hagyod a francba a feljelentést. Mocskosul igazságtalan, de így leszel a legnagyobb biztonságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!