Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, ezek közül melyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ezek közül melyik lenne szakítóok, ha kiderülne a párodról?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy szereted, jól megvagytok, de ebből valamelyiket megtudod. Melyik szakítóok és melyiken lépnél túl?

1. Volt prostinál egyedülállóként

2. Volt erotikus masszőrnél egyedülállóként

3. Voltak egyéjszakás kalandjai

4. Volt együtt 60-70 év körüli nővel

5. Volt swinger klubban

6. Megcsalta a korábbi párját

7. Kipróbálta férfival az orált

8. Kipróbált férfival mindent

9. Volt nemi betegsége, de már kikezelte

10. Egyedülállóként, ismerkedés alatt küldött már képet a péniszéről nőknek, de kérésre, nem kéretlenül

2023. ápr. 10. 11:52
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
41%
7,8, mert heteroszexuális vagyok, ilyen párt is szeretnék.
2023. ápr. 10. 12:04
 12/36 anonim ***** válasza:
83%

Annyira imádom a lepontozósdit. Ismerem magam, ismerem a szexuális szokásaimat. Tudom, hogy egy ilyen férfival nem egy világ vagyunk.

Nem nézem le, aki ezeket csinálja, csak nekem nem kéne párkapcsolatra. Az, hogy van annyi önismeretem, hogy ezt tudjam, negatív, mert mindenkinek esélyt kell adni, nem lehet elébe menni a rossz kapcsolatnak?

2023. ápr. 10. 12:08
 13/36 anonim ***** válasza:
62%

Nem szeretem a hímringyókat, akik bárkinek alá fekszenek, szóval mindegyik miatt dobnám.

Nem is csoda, hogy elkapott valamit..

2023. ápr. 10. 12:14
 14/36 anonim ***** válasza:
81%
Engem nyugodtan pontozzatok le, de szerintem egy ilyen embernek komoly érzelemszabályozási nehézségei vannak. A szexualitásnak nem kizárólagosan a testiségről és az ösztönös élvezetekről kellene szólnia - normális esetben, hanem az intimitás megéléséről, egy kapcsolat elmélyítéséről. Ezek alapján az által leírt személy a szexet valamiféle örömforrásként, szorongáscsökkentő eszközként használja, ami nem utal egészséges lelkiállapotra. Jó ízléssel és erkölccsel rendelkező ember nem jár prostihoz és bár a korát nem említetted, de nem fekszik le 70 év körüli nénikékkel. Ezt még leírni is rossz.
2023. ápr. 10. 12:15
 15/36 anonim ***** válasza:
54%
És az a személy sem egészséges, akiben kérdésként felmerül, hogy ez normális-e, mert kategorikusan abnormális.
2023. ápr. 10. 12:16
 16/36 anonim ***** válasza:
7, 8, 9, 10
2023. ápr. 10. 12:38
 17/36 anonim ***** válasza:

7-8, a többi nem érdekel.

Nekem is volt nemi betegségem, úgy hogy életemben három férfival voltam..

2023. ápr. 10. 13:01
 18/36 anonim ***** válasza:
77%
Összes
2023. ápr. 10. 14:30
 19/36 anonim ***** válasza:
A megcsalás nagyon elgondolkodtatna. A többi nem.
2023. ápr. 10. 15:22
 20/36 anonim ***** válasza:

7

8

2023. ápr. 10. 19:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!