Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen hibákat követtetek el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen hibákat követtetek el a kapcsolatotokban, amit bántok?

Figyelt kérdés

Azokra a hibákra gondolok, melyekkel kárt tettetek a kapcsolatban, vagy a párotok érzéseiben. Hiányosság, rossz szokás, egyéb negatív tulajdonságok miatt. Tanultatok belőle, jobb társai lettetek a párotoknak a hiba magatoknak beismerése után?

(Azok a típusú válaszok nem tartoznak ide, melyekben a válaszoló például azt bánja, hogy bízott a másikban)

2023. ápr. 9. 09:19
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nyolcas : Valóban nem társ, én sem voltam az. Na de én vállalom, meg azt is vállaltam, hogy ideje változni és ha családot akarok ezzel az emberrel, akkor az ő bűnét is mérlegelni (egy szent, ártatlan embert átvágni gerinctelen egyenesen, na de ahogy én viselkedtem, azért sokat elvesz a mérlegről), megbocsátani, magamon pedig gyorsan vissza fogni, mert így a hőn vágyott babámnak sem lennék jó anyja.
2023. ápr. 9. 10:32
 12/17 anonim ***** válasza:
82%
Hasonlo, mint a 3-as. Tulragaszkodas, nem tudok nelkule elni erzes. Szerintem a masik tulertekelte magat,engem pedig le, emiatt. Plusz fiatalabb koromban nem volt semmi hobbim, nem tudtam mit kezdeni magammal, ha egyedul voltam. Ebbol mar kinottem, szerencsere.
2023. ápr. 9. 10:39
 13/17 anonim ***** válasza:
77%
Olyasvalakivel jöttem össze, aki nem is tetszett igazán. Én már huszonéves voltam és akkor még soha nem volt barátnőm. Aranyos, okos, intelligens lány volt csak hát nem az esetem. Én meg egy f@sz voltam, hiszen a vonzódás nem döntés kérdése. Vége lett, csúnyán öszetörtem a szívét.
2023. ápr. 9. 10:43
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Én azt bánom a legjobban, hogy sosem mertem nemet mondani, és nem húztam határokat. Ezáltal nem tisztáztam, hogy mi az, amit valójában szeretnék, mi az, amit csak eljátszok, hogy szeretném.

Itt most nema szexre gondolok, hanem mindenre. Ha volt valami program, amit nem akartam, de tudtam, hogy Ő igen, akkor azt mondtam, hogy pl. tök jó ötlet, szeretnék menni, ahelyett, hogy őszintén meghúztam volna a határt, hogy figyelj drágám, nekem nem tetszik a program, nézzünk mást, vagy figyelj drágám, nem tetszik a program de ha nagyon szeretnéd akkor megnézem veled ezt és ezt.

És ez odáig vezetett, hogy egyszer kirobbantam, és nyilván nem értette, hogy mi van.

Azóta figyelek, hogy minden emberi kapcsolatomban igyekezzem az őszinte, saját véleményemet, érzéseimet, stb. lekommunikálni, és ne azt, amit úgy gondolom, hogy a másik hallani akar, ezáltal feladva azt aki vagyok.

2023. ápr. 9. 11:53
 15/17 A kérdező kommentje:

14

Azta. Mivel én most elég nagy önfejlesztésen megyek keresztül, köszönöm, hogy ezt írtad. Bele sem gondoltam, hogy szóvá kéne tennem, ha valamit csak a másik miatt csinálok.

2023. ápr. 9. 12:15
 16/17 anonim ***** válasza:
86%

14. vagyok.

Szívesen. Nyilván amúgy ezt is meg kell tanulni lekommunikálni, de meg lehet ezt oldani rendesen, konfliktus generálása nélkül.

Meg nyilván vannak élethelyzetek, vagy olyan dolgok, amikor az ember beadja a derekát, hogy a másiknak örömet okozzon, de ezt is lehet úgy, hogy az ne a te személyiségednek rovására menjen.

Csak egy példa:

nem szeretem a zöldséget, gyümölcsöt, sőt, kiskorom óta utálom őket, viszont a legjobb barátnőm csinált gyümölcsös süteményt, és hozott nekem belőle. Tudta, hogy utálom, viszont hozott. Én meg tudtam azt, hogy neki ez a szeretetnyelve, hogy süt-főz. Ezáltal mondtam neki, hogy nem szeretem a gyümölcsös sütiket, viszont megkóstoltam amit adott, és nagyon ízlett, ezt így meg is mondtam neki.

Tehát lekkomunikáltam, viszont engedtem én is magamból picit, ezáltal megmaradtam önmagam, de közben nyitott voltam a fejlődésre.

Most ez lehet egy gyenge példa, de így próbálom érzékeltetni. Tehát nem azt csináltam, amit a régi énem tett volna, hogy jajjj nagyon finom és legközelebb is hozz nekem mert imádom a gyümölcsöket és stb stb, tehát nem az ő kedvére akartam tenni, hanem értékeltem a szándékot és nem hazudtam, de engedtem.

2023. ápr. 9. 12:26
 17/17 anonim ***** válasza:
44%
Pénzeltem amikor nekem jobban ment nem sajnàltam. Ma màr ezt nem tenném mert nem viszonozta pedig én harmadannyi ideig voltam munkanèlküli mint ameddig öt segìtettem.
2023. ápr. 9. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!