Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha ez történne veletek a kapcsolatotokba?
2 éve vagyunk együtt a barátommal. 1 éve költöztünk össze. És 1 éve megkérte a kezem. Minden jo a kapcsolatunkban. Mindent szépen meg tudunk beszélni. Kíváncsiak vagyunk a másik véleményére mindenben. A szex is jó működik közöttünk.. Viszont 4 honapja mi kicsit durvábban összevesztünk. Annyira hogy szakítottunk. Félreértés történt közöttünk. Valaki olyat állított hogy én megcsaltam a párom. Pedig ez nem igaz.Ő hazament.. De csak 2 napra szakítottunk. Kibékültünk mert megtudta hogy az az illető kitalálta bevallota a páromnak.de ez most teljesen lényegtelen mindegy hogy miért szakítottunk akkor. De 2 nap múlva kibékültünk. De most a napokba nekem összetört a telefonom. Véletlen leejtettem.. Erre megkaptam ideiglenesen a párom régi telefonját. Bekapcsoltam. És hát neki be volt jelentkezve a messengerébe.. Nem szokásom turkálni a párom után. Soha nem is tettem.. De amikor bekapcsolt a telefonja.. Akkor egy kb 100 üzenet jött neki egy csajtol. És ugye felugrottak az üzenetek.. Olyanokat irt a páromnak.. Hogy mikor találkozunk.. Meg hogy jo lenne megismerkedni hasonló. Hát megnéztem kis is ez a csaj.. Miket irt a páromnak. Körülbelül 100 üzenet. És a párom abszolút nem válaszolt neki. De amikor a párommal szakítottunk arra a 2 napra. Akkor a párom irogatott ennek a csajnak. Hogy találkozzanak.. Ismerkedjenek meg minden szép hercegnőnek elhordta.. De akkor a csaj ignorálta. Kiakadtam. Igaz hogy akkor nem voltunk együtt de akkor is mi a f*sz. Elmondtam a páromnak hogy mit találtam.. Látta rajtam hogy valami nyomaszt.. Szoval muszály volt. Meg amugy is mindig elmondtuk egymásnak ha valami zavart engem vagy őt. Lehet hogy nem jogosan de rosszul esett. Hogy közbe engem akar visszahódítani de egy ilyen nőnek írogat. Elmondta a párom hogy csak bosszúból csinálta akkor. Mert haragudott rám. Jó ez miatt nem fogok vele szakítani.. Csak kíváncsi vagyok a külső szemlélők véleményére is. Illetve hogy valakivel volt már hasonló.
Én 22/L
Ő 25/F
Marmint melyik volt a bosszu resze, o elore kitervelte, hogy te ezeket az uzeneteket megtalalod majd, vagy mi? :D Nem vilagos, hogy elore tudtatok-e a szakitaskor, hogy hamarosan kibekultok es osszejottok, mert abban az esetben gaz amit csinalt.
Ha arrol van szo, hogy szakitottatok, elmeletileg vegleg, o meg elkezdett valami csajnak irogatni, az nem lenne annyira gaz, mindenki mashogy vezeti le a szakitas utani csalodottsagot, duhot, stb. De kicsit kusza a sztori.
Ha mindent elolvastál és csak abban a két napban írt neki akkor ezt valóban bosszúból és önigazolásként csinálhatta.
Viszont a nőt ha ennyire nyomul, rég le kellett volna tiltania.
A másik ami aggasztóbb hogy miért szakít, miért hallgat másra, ahelyett hogy veled beszélné meg a problémát. Itt alapvető bizalmi problémak vannak.
A csajt már le kellett volna tiltania.
Ami pedig még frusztrálóbb, hogy 2 napra szakítottatok és máris új nőre hajtott, nem volt gyászidőszak.
Dobnám egyértelműen, genyó. Amúgy is gyanús, hogy ilyen hamar megkérte a kezed.
1 es
Nem tervezte hogy meglátom az üzeneteket.
ugy volt akkor hogy végleg szakittuk
Számomra az egészben csak az fura, hogy egy random retardált ismerős tud olyan vitát generálni köztetek, hogy szakítsatok..
Az, hogy miért írogatott a másik nőnek? Ha tényleg azt hitte, hogy megcsaltad akkor normális, hogy másnál próbált vigaszt keresni vagy amolyan tényleg "akkor ő is".. de érted..
Inkább tényleg az a kategória, hogy köztetek nem igazán van bizalom és nem stabil a kapcsolatok.
Ja, az meg a masik, hogy rair valaki, te semmi jelet nem adod a megcsalasnak, de o bekajalja. Ha holnaputan rair valaki mas, akkor megint kidob, vagy mi?
Ha valaki ramirna, az elso az lenne, hogy utana jarok eloszor, hogy egyaltalan aki irt nekem, az honnan tudhat ilyen infot, ki ez az illeto, aztan megvizsgalom, a parom gyanusan viselkedik-e, kernek egy pontos nevet, hogy kivel csal meg, rakerdeznek a paromnal valami indokkal, hogy ki ez a Kiss Gizi, ismered? Aztan a reakcio alapjan eldontenem, erdemes-e tovabb foglalkozni az uggyel, vagy sem.
Mit tennék?
Szakítanék azonnal.
Nem érdekes, hogy mikor írt neki, az a lényeg, hogy nem bizod benned, inkább másnak.
Az a szitu, hogy hiába beszélgettek, elvagytok, hogy nem bízik meg benned.
Plusz amikor szétmentetek más nővel flörtölt, mindegy, hogy bosszút akart állni vagy sem,mert ha igazán szerelmes beléd akkor:
a) Benned bízik, bizonyítékok nélkül nem hagyj el.
b) Nem más nőt hercegnőz, akar vele talizni (szexre) hanem te érted harcol, búslakodik, szomorú, hogy ide jutottatok.
Véleményem szerint a pasikad nem szerelmes beléd igazán, éretlen kisfiú szintjén áll és ha összekaptok ezt ugyanúgy elfogja játszani, sőt továbbviszi - más nővel fog fetrengeni, ha megint olyan nyomulos nőt fog ki.
Aztán ha kibekultok el sem fogja mondani, hogy még te kisirtad a szemed addig ő másba mártotta.
Különben az is nagyon rossz jel, hogy nem tiltotta a nőt, még az is lehet, hogy talonban tartotta arra az időkre hogyha összekaptok, vagy megun téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!