Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek ha ez történne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ha ez történne veletek a kapcsolatotokba?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk együtt a barátommal. 1 éve költöztünk össze. És 1 éve megkérte a kezem. Minden jo a kapcsolatunkban. Mindent szépen meg tudunk beszélni. Kíváncsiak vagyunk a másik véleményére mindenben. A szex is jó működik közöttünk.. Viszont 4 honapja mi kicsit durvábban összevesztünk. Annyira hogy szakítottunk. Félreértés történt közöttünk. Valaki olyat állított hogy én megcsaltam a párom. Pedig ez nem igaz.Ő hazament.. De csak 2 napra szakítottunk. Kibékültünk mert megtudta hogy az az illető kitalálta bevallota a páromnak.de ez most teljesen lényegtelen mindegy hogy miért szakítottunk akkor. De 2 nap múlva kibékültünk. De most a napokba nekem összetört a telefonom. Véletlen leejtettem.. Erre megkaptam ideiglenesen a párom régi telefonját. Bekapcsoltam. És hát neki be volt jelentkezve a messengerébe.. Nem szokásom turkálni a párom után. Soha nem is tettem.. De amikor bekapcsolt a telefonja.. Akkor egy kb 100 üzenet jött neki egy csajtol. És ugye felugrottak az üzenetek.. Olyanokat irt a páromnak.. Hogy mikor találkozunk.. Meg hogy jo lenne megismerkedni hasonló. Hát megnéztem kis is ez a csaj.. Miket irt a páromnak. Körülbelül 100 üzenet. És a párom abszolút nem válaszolt neki. De amikor a párommal szakítottunk arra a 2 napra. Akkor a párom irogatott ennek a csajnak. Hogy találkozzanak.. Ismerkedjenek meg minden szép hercegnőnek elhordta.. De akkor a csaj ignorálta. Kiakadtam. Igaz hogy akkor nem voltunk együtt de akkor is mi a f*sz. Elmondtam a páromnak hogy mit találtam.. Látta rajtam hogy valami nyomaszt.. Szoval muszály volt. Meg amugy is mindig elmondtuk egymásnak ha valami zavart engem vagy őt. Lehet hogy nem jogosan de rosszul esett. Hogy közbe engem akar visszahódítani de egy ilyen nőnek írogat. Elmondta a párom hogy csak bosszúból csinálta akkor. Mert haragudott rám. Jó ez miatt nem fogok vele szakítani.. Csak kíváncsi vagyok a külső szemlélők véleményére is. Illetve hogy valakivel volt már hasonló.

Én 22/L

Ő 25/F

2023. jan. 15. 09:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Azok az emberek és azok a párkapcsolatok. Állatkert.
2023. jan. 15. 11:37
 12/15 anonim ***** válasza:
34%
#8 De itt egy faszi csinálta, így nem fér bele. Ha a csaj kezdett volna el ismerkedni a “”szakítás”” alatt, akkor nem lenne semmi látnivaló, ő így felejt. Szokásos kettős mérce, jöhet a lepontozás, gyertek rám!
2023. jan. 15. 11:46
 13/15 Ywerd ***** válasza:
69%

Így szakíts,úgy szakíts... Valóban, aztán negyven évesen meg majd légy szeretetkoldus.

Itt valóban az az érdekes hogy egy harmadik be tud így kavarni hogy ti szakítsatok.

Dolgoznotok kell ezen .

Amúgy meg " külön voltatok" . Az ominózus időintervallumban. És ő úgy tudta vége.

A kísértés mindig ott lesz mindkettőtöknek. Csak mondom .

A hűség döntés kérdése.

A bizalomért meg dolgozni kell . Mindkettőtöknek.

2023. jan. 15. 13:29
 14/15 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem gyerekes módon reagált a szakításkor, önigazolást keresett a vélt megcsalásra, hogy ő is össze tud szedni mást, szóval, igazat mond. Letiltani nem kötelező a kéretlenül próbálkozót, flörtölni nem flörtölt vele utána, szóval, nem dráma ez sem. Azt viszont én is problémásnak érzem, hogy ennyire könnyen be tudott kavarni egy kívülálló a kapcsolatotokba. Nyilván vannak olyan esetek, hogy valaki valóban naiv, hiszékeny a párját illetően, és még akkor se hinné el, ha a saját szemével látná a megcsalást, de ez sincs rendjén, hogy vki mond vmit, és rögtön ugrik rá, ahelyett, hogy próbálná tisztázni, valójában mi van. Egy másik kérdésnél írtam pl. olyan sztorit, amikor egy pletyis szomszéd a szüleim kapcsolatába kavart volna bele, apukámnak fecsegett, hogy anyukám csókolózott, ölelkezett az utcán egy xy külsejű férfival. Apukám nem hitte el vakon, veszekedés helyett ötleteltek anyukámmal (ott annyi sejthető volt, hogy vmit tényleg látott, nem kitalálta az egészet), és rájöttek, hogy a szomszéd a bátyjával látta, és félreértette messziről a nagy összeborulást.
2023. jan. 15. 15:44
 15/15 anonim ***** válasza:

"Letiltani nem kötelező a kéretlenül próbálkozót, flörtölni nem flörtölt vele utána, szóval, nem dráma ez sem."

Egyetértek nem kötelező letiltani, de ha egyszer párkapcsolatban élek, akkor miért viselnem el egy másik nő nyomulasat? Mi szükség van rá?

Számomra ez érthetetlen. 🤷‍♀️

Kérdező, ha én a helyedben lennék baromira zavarna, hogy más nő mióta irkalt neki - megkerdeznem miért nem tiltotta le, hiszen volt rá elég ideje, vagy egyáltalán miért fogadta el a kérést a csajtol, hogy ismik legyenek (úgy gondolom a mai platformokon csakis úgy írhat valaki, hogy te visszajelölted), mert ez sehogysem tiszta.

A bosszú, harag rész lehet igaz, DE ha téged szeret, akkor kommunikál veled és nem bízik meg inkább egy másik személyben helyetted.

Véleményem szerint az sem érdekes, hogy 2 napig írt neki, vagy egy óráig, mert aki igazán szereti a párját az nem tesz ilyet, nem készül megcsalni, vagy bebizonyitani, hogy ő kell másoknak.

És az sem fontos, hogy külön vagy együtt voltatok hogyha; ja ismétlem önmagam - ha szerelmes beléd...

Mert akkor inkább leisza magát, vagy otthon szomorkodik, de egyáltalán nem más nőnek ír, aki már jó ideje az ismerőse!!!

(Egyébként nem tudod, hogy nem írt-e neki vissza többször is, mert ugyebár lehet törölni szövegeket és én nem hiszem el, hogy a csaj indok nélkül nyomult, kellett, hogy kapjon megerősítést a parodtol!)

2023. jan. 15. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!