Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jelekből vettétek észre, hogy lejtmenetben van a kapcsolatotok? Mit tettetek? Bevált?
Hanyagol, kevés (vagy 0 szex), nincs csók, nincs kedveskedés, kizár az életéből, mintha nem is lennék ott.
Nem válik be semmi, ha csak te szeretnéd helyrehozni. Csak szólok.
Alig szexeltünk, sokszor csúnyán szólt hozzám. Azt tudom mondani, amit az első. Próbáltam helyrehozni, de egyedül nem ment.
24N
Úgy fogalmaztam, amikor elmondtam neki az aggályaimat, hogy úgy érzem magam, mint egy táska, amit visz magával ide-oda, ami csak úgy ott van mellette, amikor hazaér lerakja a sarokba és többet rá sem néz.
Vagy valami ilyesmit mondtam 😃
Nem az eszéről volt híres, kellett valami kézzel fogható példa, hogy megértse.
Nem törődött már velem, nem gondolt rám, nem volt figyelmes, kedves, stb.
Próbáltuk megmenteni a kapcsolatot, sokat beszélgettünk, őszinték voltunk, de ő saját magának sem akarta bevallani, higy igazából már nem szeret úgy. Nem javult semmi, végül szakítottam. Elmúlt a szerelem, szeretet, sajnos ez előfordul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!