Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy 29éves nő akivel nagyon egy hullámhosszon vagyok
kb fél éve én 23 vagyok, van gyereke és az ex férjével
nagyon jóban van, sokszor megy a gyerekek miatt stb,
barátként tekint ra, ez nekem nem fér bele,
tapasztaltaktol kérdeznem mit tegyek?
11/17 A kérdező kommentje:
Nem is az hogy a gyerek, fokent az ex, nagyon jól megvagyunk sőt, de bennem van az is hogy kimaradok a fiatalkori bulikbol, egy független nővel a család tervezés is egyszerűbb lenne később.
Nőként mondom, hogy felejtős. Ez a nagy barátság a gyerek apjával mindig irritálni fog, ahogy múlik az idő, egyre jobban. 23 éves vagy, előtted az élet, muszáj neked más gyerekét meg volt férjét kerülgetni? Élj, bulizz, szórakozz hozzád való, független, gyerektelen lányokkal.
2023. ápr. 7. 18:28
24 eves voltam mikor osszejottem a 35 eves parommal aki apuka. Azota eltelt 3 ev, ossze fogunk hazasodni de sokszor krva nehez, oszinten. Nem a gyerek zavar, hanem az anyja. Nyilvan tudom hogy az eletunk resze marad es tartani kell vele a kapcsolatot (legalabbis mig onallo nem lesz a gyerek) es az elejen megfordult a fejemben, hogy valoban kell e ez nekem, 24 eves fiatal felnott nokent. Az igazat megvallva, en senkinek nem ajanlom, mert mindenki serulhet ebben a tortenetben. Ha tul jobban vannak a gyerek szulei, gyanakvasra adhat okot, ha ellenseges a hangulat, az meg leszivja a benne levo emberek eletkedvet.
A masik, nem tudom volt e nalatok szo arrol, hogy a parod akar e szulni meg egy gyereket, vagy hogy te egyaltalan akarsz e, ezekrol is erdemes beszelni es ezek alapjan donteni a jovorol.
2023. ápr. 7. 21:01
14/17 A kérdező kommentje:
Utolsó 2 köszönöm az értelmes választ, így látom én is, gyanakvok az exere, és tényleg úgy érzem hogy több a rossz mint a jó ebben a kapcsolatban, bármennyire is egymásra találtunk, még nem volt ilyen komoly kapcsolatom, ez miatt sokszor érzem azt is hogy ha szakitok vele nem találok majd más hasonló személyiségű nőt és bánnám, miközben belül tudom hogy ez nem így van.
#12 vagyok. Csatlakozom a #13-ashoz, hasonló helyzetben vagyok, azzal a különbséggel, hogy a gyerek már felnőtt, külföldön él. Ez azonban nem változtat a volt feleséggel való kapcsolaton. Sajnos a gyerek egy életre összeköti a szülőket, és ez az új kapcsolatra nincs jó hatással. Egy 23 éves fiatalembernek még bőven van választása, kár lenne az idejét egy ilyen zűrös viszonyra pazarolni.
2023. ápr. 7. 23:39
21-30 éves koromig neveltem párom gyerekét, most 19 éves a kiscsaj, apjaként sosem tekintett rám, mindig is legjobb barátok voltunk, nemrég szakítottunk az anyjával, de vele mai napig összejárunk megbeszélünk mindent, haverjai is imádnak engem, és nem értem úgy, hogy “elpazaroltam” a fiatalsàgom, még most is fiatal vagyok.
2023. ápr. 8. 10:04
23 éves felnőtt vagy ugye? :) Akkor hagy ne mi mondjuk már meg, hogy te mit akarsz kezdeni az életeddel. Ha ilyen döntésképtelen vagy, akkor ne csodálkozz, hogy egy nő se fog férfiként tekinteni rád a pöcsödön kívül.
2023. ápr. 8. 11:41
Kapcsolódó kérdések: