Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyat láttam amit nem kellett volna?
Néhány órával ezelőtt a kedves párom telefonját kölcsön kértem, hogy használjam a fényképezőjét mert akkor épp tölteni volt az enyém.
Amikor ki kódoltam véletlenül vagyis ösztönösen megnéztem az bejövő üzeneteket.
Egy bizonyos hölgyemény írt rá, hogy mizu van?🧐
Azóta ezen rágódok, hogy mit akarhat az a nő.
Félek megkérdezni, mert reggel jól felhúztam az agyát a páromnak.
És csúnyán megsértett és még bocsánatot sem kért, származnak és sovány h**nék nevezett!
Csak KÍVÁNCSISÁGBÓL rá kerestem a nőre, hogy ki is az 😎nem is mondom, hogy az hogyan néz ki
Mind1 is, én most nagyon ezen rágódok, megemlítsem, hanyagoljam, enyhén kérdezzek rá?!
A párom ismerve, kifogás, kiakad vagy mi közöd hozzá?!
Ezeket vágja hozzám
Legalább megtudja, ha hülyének nézik..
Mizu? ( Mikor találkozunk az adósság csökkentése érdekében)
Rám is írt már nő mikor nem volt nálam a telefonom, párom vissza írt neki és szépen el üzengettek egymással. Nekem semmilyen ügyben nincs takargatni valóm. Meg tudunk mindent beszélni. Egyébként kérdezd meg!
Megkérdeztem, kicsit másképp nem direkt!
Azt a dumát vágta, hogy :'' És valaki válaszolt neki és én nem tudok róla?''
Igaz, hogy nem válaszolt neki, de azóta nem is láttam az üzeneteit. Igazából nem is szoktam nézegetni, a tegnap csak véletlenül láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!