Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kaptam egy nagy pofont egy lánytól.Olyat mondtam amit nem kellett volna.Lányok nektek mi kell vagy kellett ahhoz,hogy kiosszatok egy hatalmas pofont?
#1:egy pofon hogy lenne 8 napon tul gyogyulo, te szerencsetlen?! faj, kellemetlen, de altalaban 1 ora mulva mar nyoma sincs.
nem pofoztam meg fel senkit, nem vagyok hive, de lehet letezne az a helyezt, ami kihoz a sodrombol. mit mondtal neki?
Én csak akkor vetemedek fizikai “agresszióhoz” (bár az az egy darab pofon maximum az egóját szokta sérteni a pasiknak, annyira nem tudok nagyot ütni, hogy fájjon), ha a kiváltó ok is fizikai volt. Lásd: eddig olyanokért vágtam pofon embereket, hogy random idegenek fogdostak nyilvános helyeken, vagy valamelyik barátnőmet bántalmazták/zaklatták fizikailag.
Ha valaki “csak” csúnyán beszél velem, maximum visszaszólok, vagy mélységesen megvetem és onnantól messzire elkerülöm az illetőt.
Nem tudom, mit mondhattál neki. Biztosan megbántottad, felzaklattad de normális párkapcsolatban ilyesminek nincsen helye. Akkor sem ha a nő pofozkodik, mert az ilyen viselkedés akkor is problémás ha nincs akkora ereje, mintha egy férfi adná a pofont. Szerintem gondolkozz el a továbbiakon.
Ha az én párom ütnr meg akkor már nem lenne a párom.
24/n
A 3-as válaszból látszik, hogy a "nagy egyenlőség" időszakban még mindig divatos az a felfogás, hogy a nő megütheti a férfit, de fordítva nem.
Ha mondjuk ez egy étteremben történik a vendégek biztos azt gondolnák, hogy a férfi milyen aljas volt, biztos megérdemelte. De ellenkező esetben mindenki fel lenne háborodva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!