Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak az a kapcsolat működik amiben hatalmas a szexuális éhség a másik iránt?
4 év után átlag napi 1, és ilyeneken gondolkodsz? Nincs esetleg más probléma, ami indokolná ezt a bizonytalanságot?
Szerintem keveseknél működik annyira a kémia és passzolnak össze, hogy 4 év után is többnyire napi szintű legyen. Nem gondolnám, hogy ilyen téren gond lenne vagy laposság... Az akkor van, amikor pl. már az eleje sem az igazi, 6-8 hónap múlva már a heti 1 is sok, 1 év fölött meg már rendesen keresed az elkerülési lehetőségeket.
4 év után a hosszú távon napi átlag 1 teljesen jó. Volt itt néhány ezzel foglalkozó kérdés, ott leugatták azokat akik napi átlag 1 szexet akartak, hogy "Mi 5 éve vagyunk együtt, hetente egyszer csináljuk", meg "Napi 1? Olyan sok?! Mi harmincasok vagyunk és kéthetente bújunk össze."
Szóval sok embernek valamiért sok a napi átlag 1. Hosszú távon pedig ez szerintem teljesen jó. Az elején, az első hónapokban, évben még nyilván a gyakoribb fordul elő (mondjuk heti 10-15 is), de
És egyébként az a jó, ha kinézetre kívánod a párod később is. Volt már olyan párom, akihez külsőleg annyira nem vonzódtam és na ott már vele ritkábban mentek a dolgok. De az a jó, ha ránézésre is kívánod őt.
Mi a munkakörötök, hogy körülöttetek mindenki ilyen kiéhezett?
"Úgy érzem körülöttünk mindenki túl szexorientált, mindenki a szexről beszél, hogy mennyire kívánja és mennyire vágyik rá többször is egy nap vagy akár több emberrel."
A te értelmezésedben a napi egy kevésnek számít, azok vannak együtt ilyen "ritkán", akik már nem kívánják egymást? A mi kapcsolatunk teljesen jól működik, pedig ennél lényegesen ritkábban van szex.
Nem teljesen mindegy,mások milyen gyakran szexelnek, ha nektek így jó?
Ha ez nem troll kérdés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!