Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket is nyomaszt, ha kihívóan öltözködik a párotok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy ideje küzdök ezzel a problémával, sokszor zavar a párom öltözködése.

Nem szólok bele,nem akarom korlátozni, de mondtam már neki, hogy egy-két durvább ruhadarab nekem sok.

Nyomaszt, ahogy például az iskolába megy. Magassarkú, bevágósan felhúzott deréknadrág, ami teljesen rátapad a fenekére és körberajzolja a bugyiját. Csipkés felső, dekoltált, a mellkasánál sima ,de mindenhol máshol átlátszó a ruha.

Nekem ez már sok, kihívó. Nem attól félek, hogy elveszik tőlem, az sem zavar, hogy megnézik más férfiak, mert ez elkerülhetetlen, egyszerűen érthetetlen és bosszantó számomra, hogy neki ez miért ad örömet, miért jó így mutatkozni, miért jó ez az egész. Ti hogy álltok ehhez? Köszönöm!

2023. ápr. 3. 13:10
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
11%
És, ha azt írta volna, hogy egy szál cérnatangában mászkál mindenhová, azt is ennyire támogatná itt mindenki? Magyarul hol a határ? Mert úgy látom, hogy nagyon "ereszd el a hajam" felfogással vannak itt a kommentelők.
2023. ápr. 3. 15:26
 12/28 anonim ***** válasza:
93%

Az én barátom biztatni szokott, hogy nyugodtan öltözzek úgy, ahogy jól esik, ha éppen olyan felsőt szeretnék felvenni, amiből kilatszódhat a mellem, ne fogjam vissza magam, mivel mindenki tudja hogy vannak, nekem meg nem kötelességem takarni a testemet a beteg hímringyók miatt :D

Hálát adok az égnek, hogy ő nem olyan hulladék, mint te.

2023. ápr. 3. 15:26
 13/28 anonim ***** válasza:
83%
Akkor mászkáljon tangában. Nem kötelező a lánnyal együtt lenni.
2023. ápr. 3. 16:37
 14/28 anonim ***** válasza:
0%
De suliba? Tudom ma már mindent lehet, de na..
2023. ápr. 3. 16:54
 15/28 anonim ***** válasza:
0%
És ilyenért "hulladékozzák" le az embert... ez egy jó mutató arra nézve, hogy milyen emberek is járnak erre, kommentelnek, és kapnak egy rakat pozitív értékelést. Taps taps.
2023. ápr. 3. 17:01
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanakkor ha meg nem a párod akkor meg csak annyit mondasz, hogy húúú de jól néz ki , de szexi...
2023. ápr. 3. 17:16
 17/28 Sunshinedoll ***** válasza:
87%
Ez egy elég egyéni problémának tűnik. Ezt pl. tök jól lehet kezelni azzal, hogy eleve akkor olyan lányokkal jössz össze, akik torkig be vannak bugyolálva.
2023. ápr. 3. 17:42
 18/28 anonim ***** válasza:
85%

Azert, mert fiatal lany, feltehetoleg jo alakkal, es szeretne kielvezni azt, hogy van neki meg egy 10-15 jo eve, amikor meg csinos lehet? Buszke a testere esetleg???

Neked ez miert faj? Az en baratom is olyan mint a 12-e szerencsere.

2023. ápr. 3. 18:10
 19/28 anonim ***** válasza:
0%
#18 hát mondjuk ott is baj van fejben, ha szerinted egy 35 éves körüli nő nem csinos.
2023. ápr. 3. 18:49
 20/28 anonim ***** válasza:
69%
Nyilvan az also hatart ragadtad meg :D es nem azt mondom, hogy nem lesz csinos, de a legtobben akarmennyire is odafigyelnek magukra 35-40 evesen mar nincs olyan testuk, mint 20-25 evesen. Es ez termeszetes, nincs ezzel gond.
2023. ápr. 3. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!