Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket is nyomaszt, ha kihívóan öltözködik a párotok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy ideje küzdök ezzel a problémával, sokszor zavar a párom öltözködése.

Nem szólok bele,nem akarom korlátozni, de mondtam már neki, hogy egy-két durvább ruhadarab nekem sok.

Nyomaszt, ahogy például az iskolába megy. Magassarkú, bevágósan felhúzott deréknadrág, ami teljesen rátapad a fenekére és körberajzolja a bugyiját. Csipkés felső, dekoltált, a mellkasánál sima ,de mindenhol máshol átlátszó a ruha.

Nekem ez már sok, kihívó. Nem attól félek, hogy elveszik tőlem, az sem zavar, hogy megnézik más férfiak, mert ez elkerülhetetlen, egyszerűen érthetetlen és bosszantó számomra, hogy neki ez miért ad örömet, miért jó így mutatkozni, miért jó ez az egész. Ti hogy álltok ehhez? Köszönöm!

2023. ápr. 3. 13:10
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
90%
Ahogy te is irtad mindenki ugy oltozik, ahogy jol erzi magat es nem tanacsos beleszolni, torzitani az enkepet valakinek. Legyen onbizalmad, okkal valasztott teged, ha felsz, hogy elszeretik toled, ragorcsolsz, vinnyogsz, mint egy pisca akkor valoszinu ez vezet majd a kapcsolat vegehez es bekovetkezik a joslatod.
2023. ápr. 3. 13:23
 2/28 A kérdező kommentje:

Írtam, hogy szerencsére nem félek ettől.

Engem az zavar, hogy valaki miért így érzi jól magát? Hogy adhat boldogságot valakinek, ha ilyen szinten kihívóan öltözködik?

2023. ápr. 3. 13:30
 3/28 anonim ***** válasza:
72%
figyelemre, elismeresre vagyik idegenektol. Jol esik neki, hogy tudja kelendo a piacon.
2023. ápr. 3. 13:31
 4/28 anonim ***** válasza:
85%
Egyszerűen csak azt a ruhát hordja,ami tetszik neki.Ha csinos,krumplis zsakban is megnézik.És nem is öltözködik igazán kihívóan.
2023. ápr. 3. 13:49
 5/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm hármas válaszoló!

És normális ez az igénye úgy, hogy kapcsolatban van? Minden kapcsolatban ez van?

Köszönöm!

2023. ápr. 3. 13:50
 6/28 anonim ***** válasza:
89%
Mert ezek a ruhák tetszenek neki, és így érzi jól magát. Nem kell túlgondolni, nem a férfiakért teszünk mindent. És inkább most öltözködjön kihívóan, mint 30 év múlva.
2023. ápr. 3. 13:51
 7/28 A kérdező kommentje:

Megértem, hogy nem a férfiak, hanem maga/magatok miatt.

De én ezt nem értem!!! Hogy ebben mi az öröm?

Hogy miért jó, ha látszik az ember egész feneke, a bevágott bugyi, a mellek?

Ez szerinte az ócska nőknek lehet maximum boldogság, ezért nem értem a barátnőmet sem, mert nem így ismertem meg.

2023. ápr. 3. 13:56
 8/28 anonim ***** válasza:
75%
🙄🙄🙄
2023. ápr. 3. 13:59
 9/28 anonim ***** válasza:
67%
Én idősebb nőket is látok,akiknek átlátszik a bugyi vonaluk.Biztos nem nagamutogatja magát hetven évesen.Ha meg szerinted az az ócska nő,aki kicsit többet mutat magából,igencsak meglepődsz majd,ha a penészvirág nőd lesz,és repül f@szról f@szra majd.Féltékey vagy,és lenézed.
2023. ápr. 3. 15:06
 10/28 anonim ***** válasza:
87%

Kapcsolatban is normalis, a kapcsolati statuszom nem befolyasolja az oltozkodesemet. Meg az sem, ha valaki pl szulo lesz, nem feltetlen azert kezd visszafogottabban oltozni, mert ugy illik, hanem mert praktikusabb, ne a csipkes szep polot okadja le a baba es tarsai. Multkor olvastam, hogy valaki a hajat is csak azert vagatta rovidebbre, mert a baba folyton meg akarta tepni🤣

Szoval ez ilyen. Inkabb orulj neki, hogy van onbizalma. Nem befolyasol semmit a kulseje, ha esetleg barki olcso nonek tartana, legyen mar eleg annyi, hogy te ismered, hogy nem az.

2023. ápr. 3. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!