Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legnagyobb problémád?
Azt ne bánd meg egy percig sem 10-es válaszoló, hogy VANNAK ÉRZÉSEID(!)
Én is egy látszólag depressziós, de viszonylag víg kedélyű, humoros Emberkét választottam.
Eszem ágában nincs a "bunkó paraszt" stílust elviselni hosszabb távon - még ha leígéri a csillagos eget is!
Nemrég vesztettem el egy közeli hozzátartozómat, a gyász nagyon fáj.
Régebben szembejött Redditen egy incel poszt, miszerint a nőknek semmi problemájuk nincs / nem lehet - hiszen szexhez jutnak, ha akarnak, szóval nincsenek nehézségeik és sosem érthetik meg pl egy incel fájdalmát. Emlékszem, ott esett le először, hogy ezek az emberek mennyire mélyen vannak mentálisan, hogy tényleg csak ezen keresztül tudják nézni az egész világot. Mintha a b.szatlanság nagyobb fájdalom lenne pl egy elhúzódó betegségnél vagy gyásznál. Ezt csak úgy itt hagyom mindenkinek, én ott undorodtam meg ettől a csoporttól teljesen.
Igen, a nők gyengébb testfelépítésüknél fogva LÉNYEGESEN TÖBB(!) veszélynek vannak kitéve a világban! Életkortól függetlenül!
Valóban, ez egyáltalán nem elhanyagolható szempont.
A XXI. század az egymásnak ellentmondó információ özönök korszaka. Könnyű az útvesztőben sok Embernek eltévedni.
Ahha,szal te is egy vagy közülük, és provokálni jöttél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!