Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jöttetek rá hogy már nem szeretitek a másikat,és ezt hogyan mondtátok el neki?
Figyelt kérdés
Sajnos úgy érzem már nem szeretem a párom és inkább szeretnék szingli lenni.Folyamatosan másokon jár az eszem,és érzelmileg is kötődöm máshoz,legalábbis azthiszem.Aztán megint úgy érzem hogy szeretem és rá sem akarok nézni másra.Nem tudom hogy csak félek 7 év után hogy feladjam azt amit ismerek,vagy tényleg nem akarom elhagyni őt. Borzasztóan bizonytalannak érzem az életem,pedig gyermeket tervezünk. 26 éves nő vagyok2023. ápr. 2. 21:32
1/4 anonim válasza:
Az a baj, hogy te sem tudod mit szeretnél, de igazán azt sem, hogy mit várhatsz egy kapcsolattól, mit várhatsz magadtól és a másiktól.
Erre gyereket vállalni elég necces.
Ebből egy kallódás lenne szerintem. Érzelmileg kötődsz majd valakihez, ja mégsem... inkább egy másikhoz... az se jó, szingliség sem jó... hát nem tudom.
Szerinted jó társ lennél? Rád bízhatja magát a másik?
Egyébként meg nem biztos, hogy adhat annyit egy kapcsolat, mint amit az emberek sokszor várnak tőle.
2/4 anonim válasza:
Igaza van az 1-esnek. Először magaddal legyél rendben valamennyire.
3/4 anonim válasza:
Ezen az oldalon nagyon nem divat, de még egy "like" az egyesnek!
F, 44
4/4 anonim válasza:
Én is így voltam ilyen koromban, végül maradtam, és megbántam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!