Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mire jó az, ha házasságban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire jó az, ha házasságban élve megcsaljátok a társatokat, mert már 'nem szeretitek'?

Figyelt kérdés
Egy nös férfi akart velem tovább d*gni miután rájöttem a nősülésre, de beintettem, mert ismerem a feleséget. Azóta normális pasas nem került az utamba, mind csak az alkalmi kapcsikat keresi. Miért nem lehet elválni és csinálhat amit akar?

#gyerekek #Mássaljó
2022. jan. 30. 06:44
 1/10 anonim ***** válasza:
92%

Miért valna el? Csomo idióta nő adja ilyen kapcsolatra a fejét, és ertekeli magát alaul annyira, hogy belemegy egy ilyen megalázó kaocsolatba! Otthon persze otthon van a nő, aki, mos főz takarit rá!

Miért válna el a féregje?

2022. jan. 30. 06:49
 2/10 anonim ***** válasza:
95%

Azért, mert a válás az életszínvonal csökkenéséhez vezet. Fékezni kell a vagyont, kevesebből megélni, nem lesz, aki mosson-főzzön-takarítson, a rokonok és ismerősök pedig még fogják szólni, a gyerekeket is elveszti.

Csak dugni akarnak, a kényelmes életet elveszteni nem.

De ugyanez igaz bizonyos mértékben a nőkre is, csak őket jobban befolyásolják az érzelmek, ezért bátrabban lépnek.

2022. jan. 30. 06:50
 3/10 anonim ***** válasza:
83%
Miért nem otthon dugnak az asszonnyal?
2022. jan. 30. 07:09
 4/10 A kérdező kommentje:
#3 nekem is ez nem fér a buksiba. Vagy nem elég az asszony, azért csinálhatják?
2022. jan. 30. 07:18
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Van amelyikkel nem dug már az asszony. Na meg unják is már egymást x év után. Az is előfordul, hogy a férjecskének kevés egy pina, több kell, mert az a szórakoztató neki.

2022. jan. 30. 08:51
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
azért elég sok pasi írja itt, hogy nincs otthon semmi szex, de egyébként rendben van otthon minden más
2022. jan. 30. 09:11
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak férfiak csinálják, hanem nők is. Az egyik barátnőm beleszeretett egy férfibe és a szex is sokkal jobb, mint otthon. Ha elválik, mindenki rosszul jár, el kell adni a szép házat, az árából két kicsi lakást lehet venni, felezni kell mindent. Mindenki kiakadna, megszólná őket, van egy csomó barátjuk, ismerősük, mindenki azt hiszi, hogy jól élnek. Plusz most a barátnőm jól él, kedve szerint vásárolhat ezt-azt magának és a gyerekeknek, megteheti, hogy nem dolgozik munkahelyen (persze otthon nyilván megcsinál mindent) és bátran elmehet akár este is barátnőkkel találkozni, hiszen a férje megbízható, jó apuka, nyugodtan rá lehet hagyni a gyerekeket.

Őszintén szólva nekem rossz ezt látni, de tudom, hogy mi van a háttérben, tudom, hogy mi vezetett ide, tudom, hogy a barátnőm egy csomót próbálkozott, hogy jobb legyen. Így annyi maradt, hogy hol szemrehányásokat teszek neki, hol megsajnálom.

2022. jan. 30. 09:44
 8/10 anonim ***** válasza:
86%

Sok normálisnak tűnő házasságban nincs szex, vagy csak nagy ritkán. Egy jól felépített otthont, gyerekeket nem mindenki dob el egy készséges nőért /szerelmes férfiért. MArad a félredugás.

Azok válnak, akik már a másik jelenlététől is borzadnak, vagy annyira jó állásuk, családi hátterük van, hogy nem okoz gondot a lakhatás megoldása válás után. Ahol csak állóvíz van, ott nem opció a szétköltözés a mai lakhatási állapotok mellett.

2022. jan. 30. 12:27
 9/10 anonim ***** válasza:

8 jól szólt, adom. A nők se válnak, ha minden meg van, melózni se kell stb, de egyébként se, ha csak nincs nagyon elegük vagy nem lesznek szerelmesek. Szexet csinos nőként bármikor kapnak, ennyi. A férfiak egy része is, ha nagyon jól néz ki, vagy jó parti anyagilag is, normális állással, mindig lesz szeretője, vagy ott vannak a fizetős lányok.

Bár kérdező te inkább kicsit csalódott vagy amiatt kérdezted ezt. Nos, egy férfit nem a hasánál kell megfogni, kicsit lejjebb. Ehhez bevállalósnak, r1b@ncnak kell tudni lenni, és érteni kell ennek a dinamikáját. Max 3 naponta találkoznotok kell pl szexuálisan, naponta írni, úgy felizgatni és kielégíteni ahogy előtte kb senki. Itt egy feleség nagy helyzeti előnyben van, pláne ha jobb az ágyban is, esélytelen.

2022. jan. 30. 16:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Jobb az ágyban nem csak technikailag értem, érdekesebb, vadabb stb. Te játszod a jó kislányt, miközben a felesége otthon az örömlányt, dominát, stb. Láttam már pár fordított szitut, na kb ezt kell tenned. De ha dagibb, csúnyább vagy, engedd el és dolgozz a hibákon.
2022. jan. 30. 16:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!