Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti mikor jötetek rá hogy nem szeretitek a párotok?
Hú bocsi, hogy nőként ide pofátlankodok, de szóról szóra az #1-es sztorija volt velem is. 4 évet húztam le vele, ebből 2 évet egy lakásban élve, borzasztó volt. Semennyire nem láttam férfinak. Lenyomta a 8 órás home officeos melóját (nem lenézem, nekem is az van), nyavajgott, hogy milyen fáradt és fetrengett estig a kanapén. Én munka mellett hétvégén suliztam, főztem, takarítottam, gondoztam a két háziállatom, edzettem és közben intéztem, hogy folyton tele legyen a hűtő. Ő nagyritkán levitte a szemetet, ennyiben segített be.
Egy idő után ha valami elromlott, azt is én szereltem, csavaroztam, javítottam meg. Teljesen azt éreztem, hogy amúgy a kapcsolatban csak én vagyok, ő meg a lakótársam.
Lám, múlthéten kibasztam és tényleg így volt, mert semmi változást nem érzek :D az egyetlen érzés a megkönnyebbülés, mert nem kell már néznem a vergődését itthon.
Remélem összekapja magát, talán a kor is közrejátszott (ő most 24, én 23), nem tudom...
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!