Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért viselkedik így a párom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik így a párom?

Figyelt kérdés

Egyszerűen a párom (ő a férfi) ha beteg, annyira rossz természetűvé válik... Most is éppen csak meg van kicsit fázva, de ilyenkor szerintem úgy érzi, ő az Atya isten, mert ő beteg, és nekem el kell tűrnöm ahogy ilyenkor bánik velem. Teljesen be van pukkadva, bufurc, fújtat mint aki mindjárt meghal. Közbe meg alig van baja. Minden férfi ilyen elviselhetetlen, ha beteg?

Ilyenkor teljesen kikészülök tőle.

2023. ápr. 1. 22:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

"Minden férfi ilyen elviselhetetlen, ha beteg?"

Nyilván nem.

Igazából szerintem ez nevelés kérdése is, sokan nagyon "rossz betegek".. Jelezted már neki, hogy roppant zavaró ahogy viselkedik?

2023. ápr. 1. 22:07
 2/14 A kérdező kommentje:

Próbáltam már vele erről beszélni, de akkor rögtön a fejemhez vágja, hogy nincs bennem empátia. Holott egész nap neki kedvezek, körbe kérdezem mit enne, mit kíván, cserébe meg kapom ezt a stílust.

Persze ha én érzem magam rosszul, az senkit nem érdekel

2023. ápr. 1. 22:07
 3/14 A kérdező kommentje:

Igen első válaszoló, én is így tudnám mondani, hogy ő egy nagyon rossz beteg. Én meg nagyon jó beteg vagyok, meg se nyikkanok, nem panaszkodok, főleg nem csinálom ezt a halálhörgést.

De nálunk az egész család ilyen.

Neki egyébként az anyja is ilyen, szóval szerintem is onnan hozta.

Máskor is mikor beteg volt, mondtam neki, hogy ne aggódjon, nincs nagy baj, minden rendben lesz.

Erre megsértődött hogy nincs bennem empátia és igazán sajnálhatnám kicsit.

Mondtam neki, nálunk ez sosem volt divat. Én sem szeretem, ha sajnálnak. Ráadásul könyörgöm, csak egy megfázás volt akkor is.

2023. ápr. 1. 22:11
 4/14 anonim ***** válasza:
31%

Nem minden férfi ilyen.

De hát megint egy kiváló női választás! A normális férfinak meg nem jut nő. De a panaszaitokat olvashatjuk.

2023. ápr. 1. 22:16
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Te sem kezeled jól a helyzetet, mert azt hoztad, meg ő se, mert az a minta.

Sajnáld egy kicsit, ha meg beszól, akkor szard le.

2023. ápr. 1. 22:21
 6/14 anonim ***** válasza:
84%

"De hát megint egy kiváló női választás! A normális férfinak meg nem jut nő. De a panaszaitokat olvashatjuk."

Aki így gondolkodik, arról 1 dolog biztos: nem normális.

2023. ápr. 1. 22:25
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Én pl. ilyen vagyok, sőt. Olyankor jobb elkerülni és hozzám se szólni mert elviselhetetlen vagyok. Szerencsére 5 évente 1x vagyok beteg, de akkor haldoklom
2023. ápr. 1. 22:33
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Én szimplán ilyenkor nem foglalkoznék akkoe vele, hátha kapcsol, hogy viselkenie kéne.
2023. ápr. 1. 22:33
 9/14 anonim ***** válasza:
25%
Én is ilyen vagyok betegen. (Nőként.) Ha beteg vagy, akkor szarul érzed magad, nyilván nehezebb jópofizni. Tényleg nincs benned empatia. Nem mindenki Terminátor☹️ Egy hőemelkedéstől már kivagyok.
2023. ápr. 1. 22:36
 10/14 anonim ***** válasza:
60%
Vajon az ilyen ha szingliként beteg, kinek puffog meg drámázik?
2023. ápr. 1. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!