Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így a párom?
Ha jelzem a nem tetszésemet, vagy vitatkozni próbálok, hogy egy problémára megoldást találjunk, azt hozza ki az egészből, hogy úgy érzi, sosem fog igazán megfelelni nekem.
Pedig éreztetem, hogy szeretem, sok dologgal kapcsolatban olyat is elnézek neki, amit másnak nem néztem el. Tehát lejjebb is adtam azokból az irreálisan nagy elvárásaimból, amiket korábban felállítottam a kapcsolataiban. És nyilván én sem vagyok tökéletes, sosem viselkedek úgy, mintha az lennék.
Egyszerűen közlöm kulturáltan, ha valami nem tetszik. És megoldást keresek rá. De már nem is nagyon merek mondani semmit, mivel sértve érzi ilyenkor magát, hiába nem olyan hangnemben mondom.
Azt érzem, mintha minden mindegy lenne neki és csak akkor partner, ha minden happy. Ha probléma merül fel, akkor homokba dugja a fejét, vagy áldozat szerepbe bújik.
Azért mert nem érdekli. Magasról lesz**arja mi a probléma mi a megoldás.
Ez egy nagyon szép kapcsolat lesz.
Gyereket ne csináljatok még, nem javaslom.
S mondd, milyen egy óvodással járni pláne a cukrászda előtt sétálni? :)))
Remélem érted a célzást, de lényegében egy nagy csecsemővel jársz kb...
Mindig az anyjához leszel hasoniltva, mindig ki fog beszélni vele és mindig először hozza fog rohanni a párkapcsolati gondokkal.
Tudom, mert legjobb barátnőm ugyanezt élte át. Hát, ott sem lett jó vége attól eltekintve, hogy szakítottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!