Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért viselkedik így a párom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik így a párom?

Figyelt kérdés

Ha jelzem a nem tetszésemet, vagy vitatkozni próbálok, hogy egy problémára megoldást találjunk, azt hozza ki az egészből, hogy úgy érzi, sosem fog igazán megfelelni nekem.

Pedig éreztetem, hogy szeretem, sok dologgal kapcsolatban olyat is elnézek neki, amit másnak nem néztem el. Tehát lejjebb is adtam azokból az irreálisan nagy elvárásaimból, amiket korábban felállítottam a kapcsolataiban. És nyilván én sem vagyok tökéletes, sosem viselkedek úgy, mintha az lennék.

Egyszerűen közlöm kulturáltan, ha valami nem tetszik. És megoldást keresek rá. De már nem is nagyon merek mondani semmit, mivel sértve érzi ilyenkor magát, hiába nem olyan hangnemben mondom.

Azt érzem, mintha minden mindegy lenne neki és csak akkor partner, ha minden happy. Ha probléma merül fel, akkor homokba dugja a fejét, vagy áldozat szerepbe bújik.

2022. jún. 8. 13:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
75%
Miért nem ülsz le vele erről beszélgetni? Mondd meg neki h számodra ez fontos, magyarázd el neki miért. Magyarázd el h ennek megléte, ill. hiánya mit okozhat benned, milyen érzésekelt kelt. aztán adj neki időt h igazodjon. Lehet csak ehhez van szokva, de érted változtat rajta.
2022. jún. 9. 11:47
 12/12 anonim ***** válasza:
75%
Nyisd ki a szemét. Mond el neki, magyarázd meg neki. Lehet ebben nőtt föl, s ez neki a természetes. Ha kinyitod tágabb ledz a látóköre.
2022. jún. 9. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!