Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gazdag férfiaktól nők mi a francért válnak el?
Amikor már szó szerint megszűnnek az anyagi problémák és tényleg nem lehet hibát találni abban hogy valamire nincs pénz, akkor mégis mibe kötnek bele, hogy mi a probléma?
Gazdag családoknál előjönnek olyan problémák amiket az átlagemberek egyszerűen nem ismernek?
Mik ezek?

Elég sok nő ment hozzá a környezetemben a tipikus "vállalkozó" pasashoz (és elég öreg vagyok, hogy mostanra lássam, hogy mi történt ezekkel a kapcsolatokkal).
Az elején nyilván lenyűgözte a nőt, hogy a pasasnak van mit a tejbe aprítani, van kocsi, van ház, van nyaralás. Aztán az anyagiaktól elvakulva nem vette észre, hogy a manus őt is megvásárolt értéktárgyként kezeli, esetleg ugyanúgy bánik vele, ahogy az alkalmazottaival szokás.
És persze, nem minden vállalkozó intelligens ember amellett, hogy anyagilag sikeres, sokan vannak, akikkel 2 szót nem tudsz váltani, nem lehet elmenni társaságba (már ha a társaság nem ilyen focimeccs/kocsma szerű esemény).
A vége? Mindegyik menekül, mert szép-szép az aranykalitka, de attól még egy börtön igazából.

13
Szerintem a kérdező itt kifejezetten a "gazdagságspecifikus" válási okokra kíváncsi.

16.
És milyen igaza volt, jobb az aranyketrec, mint a "szabad vagyok, de éhezem" világ.

17
Nem éhezett volna, mert a barátnőm se volt annyira szegény, amúgy meg lehet dolgozni is.

Én nem beleültem a készbe, mellettem lett nagyon sikeres az exférjem, hülyére kereste magát egy idő után, pedig a nulláról kezdtük.
Mindent megvett nekem, amit kértem, csak egy dolgot nem adott nekem egy idő után: saját magát. Munkaalkoholista lett, az utolsó ébren töltött pillanatát is munkával töltötte. Egy rakás pénz volt a számlán, de nem mentünk együtt sehova, mert nem volt rá ideje. Vett ugyan nekem egy kocsit, de nem mentünk együtt sehova, egyedül ettem, egyedül feküdtem le aludni, egyedül utazgattam. Sóvárogtam a figyelmére, de nem kaptam belőle. Az utolsó két évben már hozzám se nyúlt. Az utolsó csepp az volt, amikor könyörögtem neki, hogy legyen egy közös hobbink, bármi, akármi, de csináljunk együtt valamit, ő választ. Azt mondta, hogy neki ehhez se kedve, se ideje.
Választottam a pénz és a boldogság lehetősége között. Elváltam. Meggyászoltam, összeszedtem magam, és mikor minden a helyén volt, megismertem a jelenlegi páromat. Jól döntöttem.
37/N

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!