Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gazdag férfiaktól nők mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gazdag férfiaktól nők mi a francért válnak el?

Figyelt kérdés

Amikor már szó szerint megszűnnek az anyagi problémák és tényleg nem lehet hibát találni abban hogy valamire nincs pénz, akkor mégis mibe kötnek bele, hogy mi a probléma?

Gazdag családoknál előjönnek olyan problémák amiket az átlagemberek egyszerűen nem ismernek?

Mik ezek?

2023. ápr. 1. 20:01
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
49%
Magyarországon sok értelme nincs, de az amcsiknál kb. a fele vagy akár az egész vagyon vihető a másik fél által, egy edzettebb ügyvéddel Dávid fiai közül.
2023. ápr. 1. 20:20
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Talán mert nem csak a pénz számít.
2023. ápr. 1. 20:24
 13/23 Gymnospermatophyta ***** válasza:
98%
Rengeteg tényező van a pénzen kívül, ami miatt elválhatnak egymástól emberek. :) Nem is értem a kérdést. A nem gazdag férfiaktól is elválhatnak és javarészt nem hiszem, hogy azért tennék, mert nincs sok pénz.
2023. ápr. 1. 20:25
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Elég sok nő ment hozzá a környezetemben a tipikus "vállalkozó" pasashoz (és elég öreg vagyok, hogy mostanra lássam, hogy mi történt ezekkel a kapcsolatokkal).

Az elején nyilván lenyűgözte a nőt, hogy a pasasnak van mit a tejbe aprítani, van kocsi, van ház, van nyaralás. Aztán az anyagiaktól elvakulva nem vette észre, hogy a manus őt is megvásárolt értéktárgyként kezeli, esetleg ugyanúgy bánik vele, ahogy az alkalmazottaival szokás.

És persze, nem minden vállalkozó intelligens ember amellett, hogy anyagilag sikeres, sokan vannak, akikkel 2 szót nem tudsz váltani, nem lehet elmenni társaságba (már ha a társaság nem ilyen focimeccs/kocsma szerű esemény).

A vége? Mindegyik menekül, mert szép-szép az aranykalitka, de attól még egy börtön igazából.

2023. ápr. 1. 20:33
 15/23 anonim ***** válasza:
27%

13

Szerintem a kérdező itt kifejezetten a "gazdagságspecifikus" válási okokra kíváncsi.

2023. ápr. 1. 20:33
 16/23 anonim ***** válasza:
73%
Nekem volt egy ilyen ismerős barátnőm, azért vált el, mert a férfi csak gazdagnak látszott, amúgy a családjáé volt minden, ő meg csak akkor kapott, ha jófiú volt. A barátnőm megpróbálta önállósítani a pasit, de neki fontosabb volt a gazdagság.
2023. ápr. 1. 20:34
 17/23 anonim ***** válasza:
18%

16.

És milyen igaza volt, jobb az aranyketrec, mint a "szabad vagyok, de éhezem" világ.

2023. ápr. 1. 20:35
 18/23 anonim ***** válasza:
94%

17

Nem éhezett volna, mert a barátnőm se volt annyira szegény, amúgy meg lehet dolgozni is.

2023. ápr. 1. 21:21
 19/23 anonim ***** válasza:
98%

Én nem beleültem a készbe, mellettem lett nagyon sikeres az exférjem, hülyére kereste magát egy idő után, pedig a nulláról kezdtük.

Mindent megvett nekem, amit kértem, csak egy dolgot nem adott nekem egy idő után: saját magát. Munkaalkoholista lett, az utolsó ébren töltött pillanatát is munkával töltötte. Egy rakás pénz volt a számlán, de nem mentünk együtt sehova, mert nem volt rá ideje. Vett ugyan nekem egy kocsit, de nem mentünk együtt sehova, egyedül ettem, egyedül feküdtem le aludni, egyedül utazgattam. Sóvárogtam a figyelmére, de nem kaptam belőle. Az utolsó két évben már hozzám se nyúlt. Az utolsó csepp az volt, amikor könyörögtem neki, hogy legyen egy közös hobbink, bármi, akármi, de csináljunk együtt valamit, ő választ. Azt mondta, hogy neki ehhez se kedve, se ideje.

Választottam a pénz és a boldogság lehetősége között. Elváltam. Meggyászoltam, összeszedtem magam, és mikor minden a helyén volt, megismertem a jelenlegi páromat. Jól döntöttem.

37/N

2023. ápr. 1. 21:32
 20/23 anonim ***** válasza:
98%
En inkabb azt latom hogy a gazdag pasik kihasznaljak a not. Otthon lehetnek, sot napi 8-9 ora melo mellett nem is jutna ido szepitkezni ami ezeknek a pasiknak fontos, van utazas, etterem es neha kis koltopenz, de mellette a no ne epitsen karriert, vagy ha igen, ne menjen a ferfi kiszolgalasanak rovasara, gyakran a sajat cegebe dolgoztatja ingyen. Kozben ketyegnek az evek, a no csak szolgalja a pasit, a pasi minden penzt a vallalkozasba, anyjaekhoz menekit ne tudja megkopasztani senki. Miutan leepiti a csaj, a no megoregszik, jonnek a fiatal szeretok. Az otthon maradt novel bunko. Es igy vagy ugy, elintezi hogy a no adja be a valast, vagy beadja maga.
2023. ápr. 1. 22:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!