Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gazdag férfiaktól nők mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gazdag férfiaktól nők mi a francért válnak el?

Figyelt kérdés

Amikor már szó szerint megszűnnek az anyagi problémák és tényleg nem lehet hibát találni abban hogy valamire nincs pénz, akkor mégis mibe kötnek bele, hogy mi a probléma?

Gazdag családoknál előjönnek olyan problémák amiket az átlagemberek egyszerűen nem ismernek?

Mik ezek?

2023. ápr. 1. 20:01
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
25%
Sokáig elvakítja őket a pénz, meg a hirtelen jött jólét, aztán néhány elvesztegetett év után rájönnek, hogy abból a gazdagságból nekik érdemben sose fog jutni, csak pitizhetnek a csontokért.
2023. ápr. 1. 20:02
 2/23 anonim ***** válasza:
39%
És középtávon rájönnek, hogy hosszú távon még az is többre jut náluk, aki a semmiből kezdte el felépíteni az életét, ők meg maradnak pincsikutyáknak gazdagéknál. Ja nem. Mert le fogják őket cserélni.
2023. ápr. 1. 20:04
 3/23 anonim ***** válasza:
90%
Aztán ha meg csak hosszú távon válnak el, akkor nem biztos, hogy feltétlen a nő kezdeményezte, de az is lehet, hogy a pasi vált olyan elviselhetetlenné, hogy a nőnek nincs más választása.
2023. ápr. 1. 20:05
 4/23 anonim ***** válasza:
99%
Nem véletlenül mondják, hogy a pénz nem boldogít. Persze, fontos az anyagi biztonság de a lelket nem elégíti ki.
 5/23 A kérdező kommentje:

# 1

ja értem. Olyasmire gondolsz, hogy beköltözhet a nagy házba, kap kaját a hűtőből, ruhát meg ami hétköznapi létfenntartáshoz kell, de szúrni kezdi a szemét hogy semmit nem írnak a nevére stb?

6/23 anonim ***** válasza:
27%

5

Arra. Mert hát egyébként miért iratnák a nevére, hiszen már megvan, lehet eleve még a pasi nevére se került a dolog. Ő meg semmit se tett érte. Ugyanakkor meg ilyenek jönnek be, hogy ne menjen a csaj dolgozni, mert hát úgyis el van tartva.

2023. ápr. 1. 20:10
 7/23 anonim ***** válasza:
98%
Talán azért, mert a pénz számít a férfinak csak, a nőt meg telibe szarja.
2023. ápr. 1. 20:10
 8/23 anonim ***** válasza:
93%

Hàt jó kérdés.

Én amúgy bele mentem hogy csóróbb pasival legyek, nem nézem a pénzt mert ugyebár “együtt megoldunk mindent ès az szamit ahogyan bánik velem” hat pár év után kijelentem hogy hülye voltam és inkább sirnék egy villa melletti medencében mint egy albérletben napi 8 ora munka és hàztartás mellett.

De az embernek soha semmi nem jó ès nem elég.

2023. ápr. 1. 20:13
 9/23 anonim ***** válasza:
94%
* mert ugyanolyan szarul bánik velem, szóval akkor inkább legyen pénze.
2023. ápr. 1. 20:14
 10/23 anonim ***** válasza:
90%
Vagy hűtlen vagy bántalmazó. A szokásos dolgok.
2023. ápr. 1. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!