Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 50-55 éves férfiaktól kérdezné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

50-55 éves férfiaktól kérdeznék, akik minden nap vezetnek 2-3 órát. Valóban annyira fárasztó, hogy a házaséletet már csak jó esetben hetente egyszer szeretnétek?

Figyelt kérdés

#Házasélet 50+
2022. dec. 8. 09:09
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
90%
Én nem vezetek, de még így is rohadt fáradt vagyok hétköznapokon, és ha a nap végén végre valahára az ágyba kerülök akkor aludni akarok.
2022. dec. 8. 09:18
 2/17 anonim ***** válasza:
89%

Az ilyen korú férfiaknál teljesen normális ha "csak" hetente egyszer szeretné. Nem tudom hogy te hány éves vagy, de ez akkor szokott problémát jelenteni amikor egy 55 éves pasas összejön egy 30 év körüli nővel, az meg ki van akadva, hogy kevés a szex. Vannak generációs különbségek a szexuális életre nézve is. Persze minden ember más, még hasonló korúaknál is lehetnek eltérések állóképesség (edzettség), életmód (munka, táplálkozás), hormonrendszer, szokások tekintetében is, amik nagyban befolyásolják a szexuális életet.

Ha tudnád hány 50+ -os férfi van aki még HAVONTA egy szexig sem jut el, egy csomó befolyásoló tényező miatt.

2022. dec. 8. 09:36
 3/17 anonim ***** válasza:
41%
Ez nem így működik. Nincs összefüggés.
2022. dec. 8. 09:54
 4/17 anonim ***** válasza:
61%
38-54 évesek vagyunk, heti 3-4szer szoktunk szexelni igaz, legtöbbször nap közben 🙂 akkor egyikünk sem "hulla".
2022. dec. 8. 10:06
 5/17 anonim ***** válasza:
81%
Csak azt tudnám, hogy a 4-es válaszom miért lett nullára pontozva :D
2022. dec. 8. 10:46
 6/17 anonim ***** válasza:

Én nem pontoztam semerre, de gondolom a legtöbb ember dolgozik napközben és nem igazán reális amit írtál.

2022. dec. 8. 11:02
 7/17 anonim ***** válasza:

49 éves vagyok, szerencsére ennyit nem vezetek, de bizony engem is egyre jobban fáraszt a vezetés!

Gondolom párod a munkahelyére oda és vissza vezet ennyit. Tehát ezen felül még 8 órán át dolgozik is.

Ha így van, teljesen megértem a helyzetet.

Maximum akkor nem lennék hullafáradt 2-3 óra vezetés után, ha csak délelőtt vezetnék, aztán otthon tennék-vennék, dolgozgatnék, és este lenne szex. De ha 8 óra munka után haza kéne vezetnem 1-1,5 órát, attól én is kegyetlenül elfáradnék. Ráadásul gondolom korán kel reggel, hogy reggel ennyi utazás után emberi időben tudjon munkát kezdeni.

2022. dec. 8. 11:15
 8/17 A kérdező kommentje:

A munkaideje teljesen kötetlen. Elsősorban itthon dolgozik,ritkán megy meghatározott időpontra. 6 évvel vagyok fiatalabb tőle,én szerencsére nem érzem fáradtabbnak magam mint 10 évvel ezelőtt,munka után.

Köszönöm mindenkinek.

2022. dec. 8. 11:49
 9/17 anonim ***** válasza:
#6 Nekünk ilyen az időbeosztásunk, ha nem lehetne megoldani, nem írtam volna.
2022. dec. 8. 12:34
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, köztünk is hat év van, és férjem abba a korosztályba tartozik amit kérdezel. Valahogy mintha mióta betöltötte az 50-51-et, mintha nőne köztünk a "korkülönbség". Mintha azóta gyorsabban öregedne.

Viszont nem értem. A kérdésben még rendszeresen vezető férfiakat kérdezel. De aztán meg azt írod, alig megy valahova, otthon dolgozik.

Akkor miért a rendszeresen vezető férfiak vannak megszólítva?

2022. dec. 8. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!