Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 50-55 éves férfiaktól kérdezné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

50-55 éves férfiaktól kérdeznék, akik minden nap vezetnek 2-3 órát. Valóban annyira fárasztó, hogy a házaséletet már csak jó esetben hetente egyszer szeretnétek?

Figyelt kérdés

#Házasélet 50+
2022. dec. 8. 09:09
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

10

Azért kérdeztem így, mert nekem azt mondja a vezetés miatt fáradt,nem a munka miatt.

1-es válaszoló azt mondta,ő ha fáradt lefekszik aludni inkább,de az én férjem még Tv-t néz vagy játszik éjfélig...

2022. dec. 8. 14:16
 12/17 A kérdező kommentje:

10

Bocsánat,rosszul fogalmaztam. A papír munkát itthon csinálja,minden nap megy valahova, de ő szabja meg mikor. Ritkán van olyan, hogy meghatározott időre menjen.

2022. dec. 8. 14:21
 13/17 anonim ***** válasza:

Akkor ti is tudjátok a választ: későn fekszik le, nem piheni ki magát.

Miért nem ezen próbáltok először változtatni???

2022. dec. 8. 14:22
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem,56 éves vagyok és heti 5x most is dugom a nejem.
2022. dec. 8. 15:03
 15/17 anonim ***** válasza:

#10 vagyok.

#11-re, kérdező,

Az én férjem is tisztára ilyen. Képes elaludni még a számítógép előtt a székben is, de el nem menne aludni :D Mindig mondom is neki, egy gyereket hamarabb ágyba lehet imádkozni mint őt :D De hát mindjárt megy, csak még x perc múlva le kell aratni valamit...😅😂 Ez van, van egy-egy nagy gyerekünk :D

Nem vagyunk egyformák. Van aki ha fáradt, az lefekszik és pihen egyet. Van aki meg inkább valami relaxáló tevékenységgel szeret csak lazítani egyet.

2022. dec. 8. 20:55
 16/17 anonim ***** válasza:

A férfiak kevéssé vigyáznak magukra. A legtöbb 50-es hordoz magán 20-30 kiló túlsúlyt, elvesztette az izmait, és egyre nehezebb neki a szex.

Vigyázni kell rájuk, sportolni kell, egészségesen enni. Vagy szeretőt tartani.

2022. dec. 9. 08:59
 17/17 anonim ***** válasza:
Hát igen, a kérdező erről sem írt, hogy a párjának van-e számottevő súlyfeleslege. Mint ahogy 10 válasz után bökte ki azt is, hogy párja éjfélkor megy aludni. Ehelyett azon töri a fejét, az autóvezetés mennyire fárasztja el a párját. Pedig kézenfekvő lenne, hogy ha a párja fáradt, akkor először is feküdjön le korábban, aludja ki magát rendesen. Aztán, ha ezek után is megmarad a probléma, akkor érdemes tovább gondolkodni.
2022. dec. 9. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!