Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
50-55 éves férfiaktól kérdeznék, akik minden nap vezetnek 2-3 órát. Valóban annyira fárasztó, hogy a házaséletet már csak jó esetben hetente egyszer szeretnétek?
10
Azért kérdeztem így, mert nekem azt mondja a vezetés miatt fáradt,nem a munka miatt.
1-es válaszoló azt mondta,ő ha fáradt lefekszik aludni inkább,de az én férjem még Tv-t néz vagy játszik éjfélig...
10
Bocsánat,rosszul fogalmaztam. A papír munkát itthon csinálja,minden nap megy valahova, de ő szabja meg mikor. Ritkán van olyan, hogy meghatározott időre menjen.
Akkor ti is tudjátok a választ: későn fekszik le, nem piheni ki magát.
Miért nem ezen próbáltok először változtatni???
#10 vagyok.
#11-re, kérdező,
Az én férjem is tisztára ilyen. Képes elaludni még a számítógép előtt a székben is, de el nem menne aludni :D Mindig mondom is neki, egy gyereket hamarabb ágyba lehet imádkozni mint őt :D De hát mindjárt megy, csak még x perc múlva le kell aratni valamit...😅😂 Ez van, van egy-egy nagy gyerekünk :D
Nem vagyunk egyformák. Van aki ha fáradt, az lefekszik és pihen egyet. Van aki meg inkább valami relaxáló tevékenységgel szeret csak lazítani egyet.
A férfiak kevéssé vigyáznak magukra. A legtöbb 50-es hordoz magán 20-30 kiló túlsúlyt, elvesztette az izmait, és egyre nehezebb neki a szex.
Vigyázni kell rájuk, sportolni kell, egészségesen enni. Vagy szeretőt tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!