Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor és hogy lépj ki a kapcsolatból, ha egy nővel rossz a szex?
Ha azelőtt hogy lefekszel vele. akkor szemét vagy mert nem adtál esélyt.
Ha az első 1-2 alaklom után, akkor azért vagy szemét mert csak ezért voltál vele.
Ha 10-20 alakalom után, akkor meg azért mert minek húztad idáig.
Sehogy nem jó.
9, és?
Egy olyannál félted a jóhíredet, akitől nem akarsz semmit?
Akkor itt fogalmi zavar van.
Nekem az előjáték is szex, neked eszerint meg csak a tili-toli.
Nem lehet, hogy nem a nővel van gond ebben a kapcsolatban szexuális kultúra terén?
Nem bogaram, hazudsz és rám akarod kenni mint a nőkre, akikkel szexelsz, vagy pettingelsz.
Én azt nem értem egyáltalán, hogy miért is várod el, hogy rögtön, vagy pár randi után lefeküdjon veled, simogasson vagy bármi.
Bottal nem piszkálnálak meg. Egyébként arra még nem gondoltál, hogy béná vagy és nem éreznek irántad jóformán semmit és azért nem viszonozzák, vagy arra, hogy nem jól választasz? Mert igen, benne van a pakliban, hogy csak elvarjak, nem egyenlitik ki, de mi az oka?
Amúgy meg ha nem 50.50, vagy kielégítő számodra, akkor miért fekszel le velük? Azért, mert a farkad parancsol, miért nem vallod be? 🤔
"Ha azelőtt hogy lefekszel vele. akkor szemét vagy mert nem adtál esélyt."
Ha szex előtt, akkor korrekt vagy. Én speciel értékelném azt is, ha elmondanád, hogy neked fontos a szopás még szex előtt, mert nem szeretek olyanba belekezdeni, aminek 100%-ra tudom, hogy nem lesz folytatása.
Egyre inkább azt gondolom, hogy részedről erősen elméleti ez a merengés.
Szakítani minden további nélkül lehet a szex minősége, vagy bármi miatt, ami neked nem vállalható.
Ha a másik indoklást kér, akkor elmondhatod, hogy szerinted mégsem illetek össze, és még nem is hazudtál.
14. "Én azt nem értem egyáltalán, hogy miért is várod el, hogy rögtön, vagy pár randi után lefeküdjon veled, simogasson vagy bármi." Nem várom el. Nem tudom ez most honnan jött ide.
"Amúgy meg ha nem 50.50, vagy kielégítő számodra, akkor miért fekszel le velük? " Ha odáig minden jó akkor miért ne feküdnék le vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!