Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van akkor ha foglalt egy pasi?
ha foglalt, és nem csak azért van valakivel hogy ne legyen egyedül, akkor kb esélyed sincs.
az elérhető pasikkal mi a baj? :)
ismerős eset az én sulimban meg olyan van, h a srác o.társam bátyja is a sulinkba jár.
és a srác egyfolytában bámul engem minden szünetben, kajak majd kiesik a szeme, folyton stíröl már lassan 1 hete. csorgatja rám a nyálát. tetszik a srác. de van bnője:O
de ha van csaja akkor miért nézeget engem és komolyan néha rámbambul:D
20:38as vagyok.
ja ezeket ugyebár a bátyj csinálja.
és mindig ugy helyezkedik szünetben hogy lásson.
ma is dumált a haverjaival és az egyik csávónak beszélt de direkt kilépett 20centit hogy nézze ahogyan cigizek:D
Hűű,milyen gyorsan kaptam választ.:)
Nem vagyok cafka,kössz a feltételezést,még nem szedtem el tőle!!És különben is ő is ad jeleket,például már egyszer bejött hozzám nem a munka miatt ,puszit is kaptam.De csak nemrég tudtam meg ,hogy mi az ábra,ha az elején vágom,akkor nem zúgok bele.
Az igazság meg az,hogy amelyik pasi rendes,normális annak nem véletlenül van párja.Sajnos,tanácstalan vagyok :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!