Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez gúnyolódás?
Figyelt kérdés
A párom ha nem vagyok jelen és a lánya valami negatívat csinál azt mondja neki, hogy olyan, mint én. Ezt most említette a lánya, mikor a nagymamánál voltunk. Szerintetek ez azt jelenti, hogy a párom nem tisztel?#Párkapcsolat, gúny, tisztelet
2023. ápr. 1. 14:32
1/12 anonim válasza:
Velem a szüleim csinálták ezt mindig, ha a húgom rosszat csinált "ugyanolyan vagy, mint a nővéred"....de rüheltem mikor meghallottam. Hát, nem tudom, hogy ez a nem tisztel kategória-e, de ezzel leszól téged az biztos.
2/12 anonim válasza:
Vannak dolgok amik nem tetszenek neki benned.
3/12 anonim válasza:
Nem, tény megállapítás😂
Én büszke lennék rá, és még rá is játszanék😁Ha úgy említetted, hogy a lánya, akkor gondolom, nem közös gyerek. Örülj neki, hogy akkor is te jutsz eszébe a gyerekről, ha ott se vagy. Mennyivel lenne jobb, ha mondjuk folyton az apjához hasonlítaná?
4/12 A kérdező kommentje:
Nekem is van olyan, ami benne nem tetszik, mégsem gúnyolóm ki vele a háta mögött. Vagy ez így szerintetek rendben van?
2023. ápr. 1. 15:05
5/12 anonim válasza:
Szerintem nem. Én nem vagyok ennyire túlérzékeny. Unokahúgom minden rosszban tiszta én, pedig alig van benne rossz. Én ezt imádom.
6/12 A kérdező kommentje:
Én teljesen úgy érzem, hogy nem tisztel, különösen azért, mert a hátam mögött csinálta.
2023. ápr. 1. 15:31
7/12 anonim válasza:
Ha úgy érzed, akkor beszéld meg vele és ha nem változtat, akkor engedd el a kezeit.
8/12 anonim válasza:
Nem gondolom ezt olyan rosszindulatú dolognak.
9/12 A kérdező kommentje:
Azt sem értem hogy várhatja el, hogy tisztelettel legyen felém a lánya, ha ő maga nem beszél rólam tisztelettel. Ezt egyszerűen nem értem.
2023. ápr. 1. 17:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!