Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a páromnak is feltűnt, hogy nem érzem magam jól mellette, de már rengeteg pénzt beleöltünk abba, hogy közös házunk legyen, hogyan tettessem magam boldognak, hogy ne tűnjön neki fel az ellenkezője?
Figyelt kérdés
2023. márc. 31. 19:41
1/10 anonim válasza:
Ez ilyan tipikus hogy amikor minden a sinen van hirtelen kiábrándulnak az emberek
2/10 anonim válasza:
Miert akarod tettetni magad? Ugyse leszel boldog. Nem lenne jobb tiszta vizet onteni a poharba?
3/10 A kérdező kommentje:
Elveszett már a láng részemről, rengetegt beletettem én is a kapcsolatba, de szerintem mégsem illünk annyira össze, mint ahogy azt az elején gondoltam
2023. márc. 31. 19:44
4/10 anonim válasza:
El kell döntened, hogy mi a fontosabb, a pénz vagy a lelki egészséged.
5/10 anonim válasza:
Semmit, mert már feltűnt neki, inkább légy őszinte azzal kapcsolatban, ami zavar. Minek költeni pénzt bármire ha nem vagy boldog? Nem is értem benne a logikát. 🤷♀️
6/10 anonim válasza:
Mindkettőtöknek egy, azaz 1(!) darab élete van fejenként. Szerintem e szerint mérlegelj.
7/10 anonim válasza:
Én döntöttem, mert az előttem válaszoló írta azt hogy 1 életem van. Nem érdekel hogy mit szól a rokonság, haverok szomszédok. Én voltam boldogtalan nem ők. Elváltunk és elem az életemet. De ő nem tudja met mindig utánam kutakodik, érdeklődik és gonoszkodik. Ennyit a nőkről.
8/10 anonim válasza:
Sehogy. Külön kell válni és kész. Képes lennél így tengődtetni az életed? Ne csináld már. Nem ér annyit a közös ház.
El kell adni, elosztjátok a pénzt, aztán mentek tovább külön.
9/10 anonim válasza:
Én inkább mindent otthagytam mint boldogtalanul éljek!
10/10 anonim válasza:
házeladás, osztozkodás, inkább most, mint később már gyerekekkel ..
miért kellene szinlelni?
neked hogy esne a forditott helyzet, hogy a párod szinlelné, hogy ....?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!