Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent,ha a férfi nem érez irántam semmit, de közben az ellenkezőjéről beszél?
Leginkább azt, hogy játszik, szórakozik veled.
Azzal mit sem törődik, hogy te mit érzel, mit szeretnél, te pedig hagyod is ezt.
"Lényegében nem akar elköteleződni, nem fog feleségül venni, de sokkal jobb veled, mint teljesen egyedül recskázni."
Akkor ezt meg kell mondani őszintén és nem "időt kérni". Ez a pasi valóban be van rezelve az elköteleződéstől, de azért kell valaki akit folyamatosan szexre használhat. Lehet hogy van hozzá szép körítéssel egy kis szöveg, de valójában csak talonban akarja a kérdezőt tartani. De normális elkötelezett kapcsolatot nem akar.
Nem tudom hány éves ez a férfi, de ha ő maga sem tudja, hogy mit akar egy nőtől, akkor talán nem kellene hülyíteni senkit. Előbb jöjjön tisztába önmagával.
Mondjuk ezt leírhattad volna előbb is, már a kérdésedben, mert így látszik, hogy a feleségével történtek miatt fél egy komolyabb kapcsolattól. Nem tudom járt e pszichológusnál, mert mintha még nem dolgozta volna fel a történteket. Ezért sem tud hozzád "normálisan" kapcsolódni.
A szeretői viszonynál bátran mert kötődni, mert tudta, hogy nincs tétje a dolognak, mivel a nő nem akarta érte elhagyni a férjét.
Te nem vagy férjnél (gondolom), ezért tudja, hogy veled egy kapcsolat tényleg komoly lehet, ezért fél hozzád kötődni. Veled nagyobb a felelősség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!