Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit jelent,ha a férfi nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent,ha a férfi nem érez irántam semmit, de közben az ellenkezőjéről beszél?

Figyelt kérdés
Folyton keres, naponta hív, látni akar,jól érzi magát velem, imád, én vagyok akiben minden megvan amit keres, szex közben úgy fogalmazott, hogy ez nem szex, ez szeretkezés...Sosem mondott nekem még férfi ilyet, főleg nem az aktus közben. Majd egy nap azt mondja, hogy nem érez irántam semmit. 4 nappal később, mikor felhívott egy ürüggyel, ami tényleg korábban meg volt beszélve... átjön, hogy megcsinálja amit meg kell...természetesen megkérdezte, hogy vagyok? És beszélgetni kezdtünk. Azt mondta, hogy ő azt látta rajtam, hogy nekem vannak érzéseim iránta, neki pedig semmi sincs. Úgy érzi, hogy becsap ezzel, ezért akart szakítani. Azt mondta, semmiben sem hazudott, amiket az ismerkedés, kapcsolat kiforrása alatt mondott(nem egészen 2 hónap). Nem tudja mi van vele, hiszen minden olyan jó, még is ez a gát van benne, nem érti miért. Aztán megkérdezte, mielőtt haza indult,hogy megölelhet-e? Megölelt. Álltunk némán, egymás karjaiban,percekig, csendben.Pusit nyomott a homlokomra. Mielőtt kilépett az ajtón, néztük egymást némán,közelebb hajolt, és elkapott. Megcsókolt. Időt kért.

2022. ápr. 5. 15:11
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

9es. Barátnőm ugyan ezt mondta. Hogy ott nincs tét.

Akkor sem értem. Minden vágya az, hogy végre boldog legyen, és megtalálja a társát. Annyi rossz érte, amit elképzelni nem lehet. Elképzelni nem lehet egy olyan tragédiát, amibe ő esett bele. Szeretnék az a társ lenni mellette, aki mellett feloldódhat, és nem kell félnie még egy vesztességtől. Azt gondolom, hogy ha nem érezne irántam semmit, se időt nem kért volna, és nem mondta volna, hogy komolyan gondolt mindent, amit mondott, de nem érti magát, mi ez a blokk, gát.

2022. ápr. 5. 16:27
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a kapcsolatot te akarod jobban nem ő. Meg mondta hogy nem érez semmit, akkor mi a kérdés? Hol van a méltóságod, önbecsülésed. Nyilván ez egy leekoptatás azért mondta. Ha ezek után bízol a pozitív fordulatban nagyon mély sebeket fogsz tőle kapni. Az meg, hogy beteg a felesége nem menti fel az egész alól.
2022. ápr. 5. 20:01
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Érzéketlen. Játszik az érzéseiddel. Mert neked vannak. Neki meg nincs, hisz meg is mondta. De azert annyira fejlett az EQ-ja hogy azalatt a 2 honap alatt tudta, hogy miket "illik" mondani. Azert eleg csunya dolog valakinek olyanokat mondani, amiket nem is gondolunk komolyan. Hülyítés.
2022. ápr. 5. 23:42
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudnek bizni benne többé ezek után. Ennyi
2022. ápr. 5. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!