Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennél ha zavar hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ha zavar hogy a párod reggelig bulizik?

Figyelt kérdés

Nem mondhatom hogy rendszeresen eljár, de ha igen, akkor olyan hajnali 4-5-nel nem jön haza hamarabb. Nekem ez rossz, valamiért sokkal nyugodtabb lennék, ha már egy pl 3-ra hazajönne.

Ezt már régebben enlitettem neki, mikor sűrűbben fordult ez elő. Akkor inkább nem járt el. Tudja, hogy nekem ez zavaró, mégis mikor rákérdeztem hogy meddig lesz, azt mondta hogy mint szokott. Nyilván tudom hogy nem 3-tol 5-ig csinálna valami rosszaságot, de mégis, nekem már kicsit sok hogy reggel jön haza.

Nem tudom hogy kellene megbeszelni, hogy ne ultimátum legyen belőle. Nem 20 éves vagyok már és nekem hosszu tavon nem fer bele a reggelig bulizgatás.

Köszönöm a segito valaszokat.

2023. márc. 31. 05:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Hát,nekem ilyen párom nem lenne.
2023. ápr. 2. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!