Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennél ha zavar hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ha zavar hogy a párod reggelig bulizik?

Figyelt kérdés

Nem mondhatom hogy rendszeresen eljár, de ha igen, akkor olyan hajnali 4-5-nel nem jön haza hamarabb. Nekem ez rossz, valamiért sokkal nyugodtabb lennék, ha már egy pl 3-ra hazajönne.

Ezt már régebben enlitettem neki, mikor sűrűbben fordult ez elő. Akkor inkább nem járt el. Tudja, hogy nekem ez zavaró, mégis mikor rákérdeztem hogy meddig lesz, azt mondta hogy mint szokott. Nyilván tudom hogy nem 3-tol 5-ig csinálna valami rosszaságot, de mégis, nekem már kicsit sok hogy reggel jön haza.

Nem tudom hogy kellene megbeszelni, hogy ne ultimátum legyen belőle. Nem 20 éves vagyok már és nekem hosszu tavon nem fer bele a reggelig bulizgatás.

Köszönöm a segito valaszokat.

2023. márc. 31. 05:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
16%
Akkor vegyél magadnak egy szobanövényt…
2023. márc. 31. 05:49
 2/11 anonim ***** válasza:
95%

Engem max az zavarna hogy felébreszt hajnalban. Nem engedném be.

Volt olyan barátom aki a munkával végzett rendszeresen vagy éjfélkor, vagy hajnal 2 kor, vagy akár reggel 5 kor.

Nem lett volna baj, ha amikor hazajön csendben van.

De soha nem ez volt. Kötelezett felkelni, vele enni, szexelni, vagy gyakorta veszekedett velem, de előtte telefonon is óránként hívogatva mert ő féltékeny. Mert ő nem hiszi el hogy én alszom.

Hát elpateroltam mert nem képes váltottatni. Eleinte külön aludtunk ezért, aztán vége is lett.

Ami a bulizásokat illeti, mindig vitt magával engem, ha nem mentem akkor ő se akart, az más volt nálunk.

2023. márc. 31. 05:51
 3/11 anonim ***** válasza:
36%

Megbeszélném vele. Bennem első kérdés, miért nélkülem akar menni? Mit takar az éjjeli bulizás, kivel tölti? Megbízható?

Amennyiben ezekre kielégítő a válasz, nem zavarna.

2023. márc. 31. 07:00
 4/11 anonim ***** válasza:
75%
Anyám ezt jó 30 éve megoldotta. Kint aludt a fater mert bezárta az ajtót. Utána nem is járt el.
2023. márc. 31. 07:36
 5/11 anonim ***** válasza:
62%
Bocs, de nem értem a problémát. Azt mondod nem jár el olyan gyakran. Ha nem ébreszt fel, akkor mi a baj? Te úgyis alszol ha nem mész vele. Ha meg ritkán megy hadd élvezze. Akkor mi a probléma?
2023. márc. 31. 09:57
 6/11 anonim ***** válasza:
82%
#5 az hogy önző mert neki nincsenek barátai. Rengeteg párkapcsolatban felfedeztem már ezt a jelenséget
2023. márc. 31. 10:04
 7/11 anonim ***** válasza:
86%

Szóval szerinted hajnali 3 óra az már nem kései hazajövetel

Jól tolod...

2023. márc. 31. 10:17
 8/11 anonim ***** válasza:
55%
8-as, mert addig is, amíg bulizik, van egy robot, aki addig takarít meg mos meg főz :D
2023. ápr. 1. 10:56
 9/11 anonim ***** válasza:
45%
#8 ohh én is ilyen vagyok. Upsz 🙄
2023. ápr. 1. 11:38
 10/11 anonim ***** válasza:
70%

Nem értem a problémát!

Miben különbözik az hogy 3-ig bulizik vagy 5-ig?

Magyarázd már el kérlek mi múlik azon a két órán?

Ha jól érzi magát miért kéne hazarohannia? Miért ne érezhetné jól magát?

Lehet velem van a baj,de komolyan nem értem!

2023. ápr. 1. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!