Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nő arra vágyik hogy királynőkènt bánjanak vele? 25-tőlfölfele..
Figyelt kérdés
2023. márc. 30. 21:21
1/16 anonim 

válasza:

Sokszor az alap (kedvesség, figyelmesség, őszinteség ès hűség ) is elég lenne de mèg azt sem kapjuk meg.
2/16 anonim 

válasza:

Ki tudnád fejteni kicsit pontosabban mit értesz ez alatt?
Én nem érzem, hogy arra vágynék, de vannak olyan kedvességek, figyelmességek, amik imponálnak vagy akár el is várom, és szeretem bizonyos dolgokban nőiesnek érezni magam.
3/16 A kérdező kommentje:
Szoval azt èrzem ha megadok mindent a kapcsolatba akkor átvált a dolog abba hogy azt hiszi a hölgyemèny hogy nem a partnere vagyok hanem a rajongója ès kb neki semmit nem kell tennie. Mert minden csak úgy jár
2023. márc. 30. 21:53
4/16 A kérdező kommentje:
Ès ilyekor elkeseredek hogy közben meg lehet velem van a baj hiszem a barátaim akik meg hajtják a nőket az ötkertbe kb dobálják a lányokat mint a rongyot ès közbe megvannak őrülve èrtük. De nekem ez nem megy mert èn nem ilyen vagyok
2023. márc. 30. 21:55
5/16 anonim 

válasza:

Rajongo kell vagy szolga. Vannak olyan pasik. Az az asz.
6/16 A kérdező kommentje:
Legyek èn is ilyen lelketlen azt annyi?
2023. márc. 30. 21:56
8/16 anonim 

válasza:

Attól függ, kivel állnak szemben. Egy domináns pasi esetében azért lejönnek a királynői székből.
9/16 anonim 

válasza:

Királynőnek király a párja, a libapásztorlányt a kanász hágja….
10/16 anonim 

válasza:

Már hogyan és miért kellene királynőként kezelni őket? Ki se kell nyitni a szájukat, mindent elmond a hulla tekintet és a resting bitch pofavágás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!