Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szorongós férfiak, boldogok vagytok a párotokkal?
Boldog voltam a párom nélkül is. A boldogság az talán nem múlik a szorongáson. Vagyis biztos más mindenkinél. Nekem társas szorongásom van, azaz szociális fóbiám. Sokáig ez ellehetetlenített sok dolgot, de megtanultam kezelni magamat ebben a helyzetben, hogy a magamhoz való viszonyomat (így a boldogságomat) nem a külső ténylezők befolyásolják, hanem ÉN!
Meg nyilván sokat dolgoztam rajta, már nem akadályoz annyira a szorongásom, stb... de ez nem a párkapcsolat miatt változott, hanem mert én foglalkoztam magammal, hogy teljes életet élhessek.
2-es vagyok.
Igen, megcáfoltam magam, és sajnos miattam nem csak én nem vagyok boldog, hanem jobban bele gondolva a barátnőm sem az, mivel a folytonos szorongásom miatt nem lehet semmit sem alapozni rám, nem érzi biztonságban magát velem, a kapcsolatban és az élet más területein sem. Pl a családalapítást már rég elvetette velem, a közös jövőt is kezdi feladni, a haladás megszűnt és inkább visszafelé lépkedünk....érzem rajta, hogy már nem szeret, tudom, hogy más pasikkal írogat eléggé durva szexuális tartalmú dolgokat, mivel a szex sem egy kiegyensúlyozott dolog nálam, illetve az érzelmeim is hiper ingatag talajon állnak.....jah....hülyeséget írtam, boldog??? Talán soha nem voltam még úgy igazán boldog a 30 évem alatt a szorongásaim miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!