Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szorongós férfiak, boldogok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szorongós férfiak, boldogok vagytok a párotokkal?

Figyelt kérdés
2023. márc. 28. 15:02
 1/10 anonim ***** válasza:
51%
Szerinted lehet egyszerre szorongani és boldognak lenni, kérdező?
2023. márc. 28. 15:04
 2/10 anonim ***** válasza:
87%
Lehet, miért ne lehetne? Vannak dolgok amiktől szorongok...munka, tömeg, felelősség, kiszolgáltatottság az ismeretlentől, a barátnőmtől is szorongok, hogy egyszer úgyis megcsal....hmm....így jobban belegondolva tényleg nem vagyok boldog....:/
2023. márc. 28. 15:08
 3/10 anonim ***** válasza:
64%
#2: tehát már meg is cáfoltad saját magadat.
2023. márc. 28. 15:09
 4/10 anonim ***** válasza:
Kivel?:D Nem véletlen nincs.
2023. márc. 28. 15:12
 5/10 anonim ***** válasza:
85%
Az, hogy valaki szorongós alkat, nem jelenti, hogy állandó jelleggel és mindentől szorong. Lehet barátnője, akivel boldog és nem szorong, miközben ugyanúgy szorong a munkában.
2023. márc. 28. 16:02
 6/10 A kérdező kommentje:
5, És te boldog vagy a pároddal?
2023. márc. 28. 16:28
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nő vagyok és nincs párom, mert szorongós vagyok :D
2023. márc. 28. 16:30
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Boldog voltam a párom nélkül is. A boldogság az talán nem múlik a szorongáson. Vagyis biztos más mindenkinél. Nekem társas szorongásom van, azaz szociális fóbiám. Sokáig ez ellehetetlenített sok dolgot, de megtanultam kezelni magamat ebben a helyzetben, hogy a magamhoz való viszonyomat (így a boldogságomat) nem a külső ténylezők befolyásolják, hanem ÉN!

Meg nyilván sokat dolgoztam rajta, már nem akadályoz annyira a szorongásom, stb... de ez nem a párkapcsolat miatt változott, hanem mert én foglalkoztam magammal, hogy teljes életet élhessek.

2023. márc. 28. 21:44
 9/10 anonim ***** válasza:

2-es vagyok.

Igen, megcáfoltam magam, és sajnos miattam nem csak én nem vagyok boldog, hanem jobban bele gondolva a barátnőm sem az, mivel a folytonos szorongásom miatt nem lehet semmit sem alapozni rám, nem érzi biztonságban magát velem, a kapcsolatban és az élet más területein sem. Pl a családalapítást már rég elvetette velem, a közös jövőt is kezdi feladni, a haladás megszűnt és inkább visszafelé lépkedünk....érzem rajta, hogy már nem szeret, tudom, hogy más pasikkal írogat eléggé durva szexuális tartalmú dolgokat, mivel a szex sem egy kiegyensúlyozott dolog nálam, illetve az érzelmeim is hiper ingatag talajon állnak.....jah....hülyeséget írtam, boldog??? Talán soha nem voltam még úgy igazán boldog a 30 évem alatt a szorongásaim miatt.

2023. márc. 28. 21:45
 10/10 anonim ***** válasza:
9-es - miért nem változtatsz, miért nem kérsz segítséget? Csak nézed passzívan, hogy tönkremennek a dolgok körülötted?
2023. márc. 29. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!