Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok a párotokkal a politikán veszekedni?
A barátnőm apja egy kis település fideszes polgármestere.Így a barátnőm és az egész családja természetesen,kőkeményen fideszesek.
Én bevallom Dk aktivista vagyok.
Még 2009-ben jöttem össze a barátnőmmel.
Évek óta bármilyen politikai téma feljön veszekszünk rajta.Egyikünk se tudja a másikat meggyőzni az igazáról.
2009 ota megy a veszekedes? Jol birjatok😂
Nem szoktunk, mert egyikunk sem ilyen vagy olyan, nagyjabol hasonlo nezeteink vannak, egyikunk sem szelsoseges.
Amikor összejöttem vele,akkor még nem tudtam,hogy ennyire kőkeményen fideszes a családja.
Aztán az apja lett annak a településnek a polgármestere onnantól kezdve pedig mintha a fideszes propagandát mondanák fel.
A szüleimet az apja nagyon bírja.
Szüleim sikeres vállalkozók
( akik egyáltalán nem foglalkoznak a politikával)
A párom apja a szüleimnek mindig elmondják az aktuális fideszes propagandát.
Apu meghallgatja,egyik fülén be a másikon ki,még szavazni se járnak el a szüleim.
Viszont engem nem kedvel a barátnőm apja,mikor nekem kezdi el mondani a fideszes propagandát,nem bírom ki szó nélkül,mindig vitázunk.
Sose volt egyike párommal se téma a politika.
N 30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!