Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok a párotokkal a politikán veszekedni?
A barátnőm apja egy kis település fideszes polgármestere.Így a barátnőm és az egész családja természetesen,kőkeményen fideszesek.
Én bevallom Dk aktivista vagyok.
Még 2009-ben jöttem össze a barátnőmmel.
Évek óta bármilyen politikai téma feljön veszekszünk rajta.Egyikünk se tudja a másikat meggyőzni az igazáról.
A párom is,sajnos eléggé nyomja a fideszes propagandát.
2017 óta a helyi fidelitas tagja.
Fideszessel soha a büdös életben nem tudnám még csak elképzelni se, hogy összejövök, vagy hogy egyáltalán szimpatikus legyen.
Az ilyenek egyszeűen annyira másképp látnak egy csomó mindent. És most még szépen fogalmaztam meg azt ,hogy mennyire fogyatékosok egy csomó dolgot illetően. Irritál, ha valakit ennyire meg lehet vezetni és ennyire telibesz@rja a saját és mások életét. Ezek utolsó posvány fosdarabok, amiket ki kéne lőni a f@szba az űrbe. Remélem egyszer lesz valami betegség, ami a fideszességtől jön elő és lassú lefolyású, de kínzó dögvész. Na az szálljon rájuk
Itt Győrben a volt szomszédom
(falszomszédom) lakását most árulják a gyerekei.
Egy 1955-ben épült régi téglából készült 27m2 lakást.
32 millió forintos irányáron.
Kíváncsi voltam megnéztem a lakást, mégiscsak a szomszédban van.
Még az eredeti fa ablakok voltak a lakásban,kiakartam nyitni az ablakot, és a kezembe maradt a kilincs,annyira korhadt volt már az ablak,hogy a szél átfújt rajta.
Azt a lakást teljesen fel kell újítani minimum 8-10 milliót rá kell szánni,költeni.
Szóval nem elég,hogy drágán árulják itthon a lakásokat,de még azon az árért egy nagy sz@rt is kapsz aranyáron.
Úgyhogy omoljon csak össze a lakáspiac.
Az üzleti életben van egy alapszabály, amit a családi életbe is bele lehet vinni, ez pedig az, hogy vallásról, politikáról és sportról ne kezdjünk el beszélgetni, mert nem jön össze az üzlet, ha a másik ember nem ugyanazt gondolja.
Na a családi életet sem szabad ezzel mérgezni. El kell fogadni, hogy a másik mást gondol, pont. Egy vér fideszesnek bármennyi világítást kapcsolsz fel, kiviheted a napra, a szemébe nézel és a szeme közepén bele látsz a fejébe, láthatod, ott nagy a feketeség.
Mi lenne, ha nem akarnátok vitázni és emiatt nem hoznátok fel a politikát? Vagy zavarna a nyugodt családi légkör? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!