Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legnagyobb hülyeség, amivel életed folyamán találkoztál?

Amikor megfellebbezhetetlenül kijelenti valaki, hogy amit szét lehet marni (kapcsolatot, házasságot mondjuk anyós, vagy valamelyik fél gyerekei), az annyit is ért.
Simán szét lehet b...szni egy kapcsolatot, szerelmet is. Amikor az ember egy állandósult csatamezőn él a párjával, mások szívós, kitartó "ténykedése" miatt.

#15 ez még a jobbik eset, amikor ilyeneket írnak az ellaposodott kapcsolatokra, mert ez néhány éves kapcsolatban (vagy olyan kapcsolatban, ahol a felek maguktól sajnos nem igazán kommunikálnak úgy, ahogy kéne) akár hasznos is lehet
ami az igazán hülyeség, amikor olyanokat kapsz meg, hogy hogy lehet az, hogy ellaposodik! hisz olyan nincs, hogy valakivel szeretitek egymást és ellaposodik! ha szeretsz valakit, az is csodálatos vele, ha nem csináltok semmit már ki tudja mióta! a szerelem mindent megold! a szexről nem beszélni kell, hanem csinálni! ha beszélni kell a szexről, az már régen rossz! ha már szexi fehérneművel akarod feldobni, megette a fene! én ha valakit szeretek, egy penészes krumpliszsákban is varázslatos szexinek látom! stb. stb. - és ezeket full komolyan gondolják, és a sok tündérmesében élő felhasználó full komolyan felpontozza.

"Én egy mondattól akadok ki, de attól nagyon: ez az élet rendje. Kinek az élete, kinek a rendje?"
Hadd segítsek. Ezt általában olyan kontextusban használjuk amikor valami törvényszerű dolog következik be az életben, általában magyarázó jellegű ez a kijelentés.
A fiatalok elhagyták a szülői házat, mert ez az élet rendje.
Megöregedtünk, de hát ez az élet rendje. Stb..
Annyira nem értem a kiakadást, nyilván bizonyos dolgokra értjük, nem minden napokra.

#17 Ezt én írtam. Én a saját környezetemben Nem ezekre mondták, amiket itt felsorolsz. Természetes, hogy a felsoroltak ilyenek. DE!
Engem, illetve minket ezzel csesztetnek, épp mikor miért: nem költöztök még össze? Nem. Pedig ez az élet rendje. Nem házasodtok? Nem. Pedig ez az élet rendje. Gyerek. Nem. Pedig ez az élet rendje.
Na. Ezekre mondjuk, hogy hát nem a mi életünk rendje. Mi még külön akarunk lakni, és átjárni egymáshoz. Mi egyelőre nem akarunk házasodni, sőt, lehet, hogy soha, de attól még együtt leszünk. A gyerekkel ugyanez.

Köszönöm, #19. A #17 enyhén debilnek nézett.
#11 és #18 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!