Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legnagyobb hülyeség, amivel életed folyamán találkoztál?
Az, hogy egyedül te alakítod az életed,minden tőled függ és minden lehet,csak akarni kell.
Ekkor ostobaságot nem tud semmi felülírni !
Gondolom, párkapcsolathoz fűződő hülyeségre gondolsz.
Nekem az, hogy a szerelem és a párkapcsolat mindenre megoldás, és önmagában képes az embert boldoggá tenni. Rájöttem, hogy kétélű kard, vagy felerősíti az eleve meglevő boldogságodat és elégedettségedet, vagy még mélyebbra nyom az eleve fennálló problémáidba.
Amikor egy betanított munkás elmagyarázta nekem azt miért tervezi ezen a szinten is maradni egész életében és egy munkahelyen.
Én megértettem ugyan a világképét valahol van benne vmi igazságtartalom is, de ha azt nézzük hogy egy baba is megtanul járni es az egész eletünkben fejlődünk, ez a stagnálás mint hogy eddig és ne tovább, az én világképemmel szembe megy. Mondhatnám rá hogy szerintem hülyeség az elvei, de szerinte meg nem az. 2 féle nézőpontból lehet nézni ugyanazt.
Párkapcsolatban a legnagyobb hülyeségek olyan szekerek utan futni amik nem vesznek fel.
Kitartani olyanok mellett akik el akarnak taszítani.
Mellette maradni megcsalóknak.stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!