Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi volt a legnagyobb hülyeség,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legnagyobb hülyeség, amivel életed folyamán találkoztál?

Figyelt kérdés
2023. márc. 28. 10:42
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
87%

Az, hogy egyedül te alakítod az életed,minden tőled függ és minden lehet,csak akarni kell.

Ekkor ostobaságot nem tud semmi felülírni !

2023. márc. 28. 10:45
 2/20 anonim ***** válasza:
97%

Gondolom, párkapcsolathoz fűződő hülyeségre gondolsz.

Nekem az, hogy a szerelem és a párkapcsolat mindenre megoldás, és önmagában képes az embert boldoggá tenni. Rájöttem, hogy kétélű kard, vagy felerősíti az eleve meglevő boldogságodat és elégedettségedet, vagy még mélyebbra nyom az eleve fennálló problémáidba.

2023. márc. 28. 10:48
 3/20 anonim ***** válasza:
94%

Amikor egy betanított munkás elmagyarázta nekem azt miért tervezi ezen a szinten is maradni egész életében és egy munkahelyen.

Én megértettem ugyan a világképét valahol van benne vmi igazságtartalom is, de ha azt nézzük hogy egy baba is megtanul járni es az egész eletünkben fejlődünk, ez a stagnálás mint hogy eddig és ne tovább, az én világképemmel szembe megy. Mondhatnám rá hogy szerintem hülyeség az elvei, de szerinte meg nem az. 2 féle nézőpontból lehet nézni ugyanazt.

2023. márc. 28. 10:49
 4/20 anonim ***** válasza:
96%

Párkapcsolatban a legnagyobb hülyeségek olyan szekerek utan futni amik nem vesznek fel.

Kitartani olyanok mellett akik el akarnak taszítani.

Mellette maradni megcsalóknak.stb

2023. márc. 28. 10:52
 5/20 anonim ***** válasza:
96%
Hogy szerelem nélkül mindenféle szempontok alapján keressük, hajtjuk a párunkat, randizunk, összejövünk ezekkel az emberekkel párkapcsolatra és elhisszük, hogy majd megjön a szerelem és az ilyen módon összehalászott emberrel boldogan élhetünk életük végéig.
2023. márc. 28. 10:54
 6/20 anonim ***** válasza:
88%
Párkapcsolati szinten az a legnagyobb hülyeség, amikor valaki hazudik magának. Érzi, hogy valami nem oké, nem szeretik, kihasználják, mások is mondják neki. Itt is van rengeteg ilyen kérdés, szerintetek mit csináljak, aztán, mikor felhívják a figyelmét, hogy egy bántalmazóval él együtt, a másikat mentegeti meg kifogásokat keres, hogy miért nem lép ki a kapcsolatból.
2023. márc. 28. 10:57
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
mondjuk a "skorpió passzol-e vízöntőhöz" típusú kérdéseket elég nagy hülyeségnek tartom
2023. márc. 28. 11:00
 8/20 anonim ***** válasza:
76%
"A szerelem mindent megold" "Ha szeretet van, minden van" típusú okosságok.
2023. márc. 28. 12:00
 9/20 anonim ***** válasza:
0%
Ez a kérdés.
2023. márc. 28. 12:43
 10/20 anonim ***** válasza:
0%
Az emberiség, a bankrendszer, a kapitalizmus, az oktatási rendszer... :D
2023. márc. 28. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!