Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tökéletes kapcsolat kezdet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tökéletes kapcsolat kezdet után, mi ez a hatalmas fordulás? Miért lett ilyen a barátnőm?

Figyelt kérdés

Az a lényeg, hogy kb 6 hónapja vagyunk együtt barátnőmmel, akivel kvázi eddig szinte tökéletesen alakulónak írnám le a kapcsolatunkat, hamar egymásra hangolódtunk, nagyon jó randik, végülis egy hónap után kimondtuk, hogy együtt vagyunk, találkozás egymás barátaival, sok nevetés, nagyon sok és irtó jó szex, neki még nem volt ilyen jó senkivel (legalább ehhez értek) majd egyszer csak szerelmet vallott nekem, én is neki, elpityeredett, hogy tényleg szeret, és mostmár nem hagyhatom el csak úgy, ugye tényleg szeretem? (tényleg)

Szóval így ezek a kissé negédes előzmények, elég ígéretes és idillikus, majd barátnőm elkezdett újra sulizni, mellette viszont dolgozik is, és mondta is hogy nehéz lesz, nagyon elfoglalt lesz, mondom jó okés. Kb 3-4 hete van az, hogy nagyon keveset tudunk találkozni, de az még hagyján de alig ír nekem. Persze tudom, hogy órákon, munkába nem tud folyton írni, de irtó kiakasztó amikor mondjuk 2-3 órája írtam neki, ő ezalatt többször is elérhető volt, de valahogy nem nézte meg az én üzenetem, nem igen válaszolt. De nyilván ha elérhető volt akkor csak ráért volna megnyitni. Mondjuk sosem voltunk olyan nagyon sokat chatelők, én ennek kifejezetten örültem, de ez már nekem is kiakasztó. Szóvá tettem, hogy legalább amúgy beszélhetnénk telefonon néha ha már találkozni nem tudunk, mondta, hogy jó oké, persze ez sem történt meg. Valahogy azt érzem, hogy én igyekszem folyton összehozni, hogy pár napot itt aludjon vagy én ott vagy együtt legyünk egy délutánt, nemtudom ha rajta múlna mikor találkoznánk...

Néha írja, hogy már nagyon hiányzom neki... Kicsit teaseltem, hogy elmegyek bulizni haverokkal, ezzel azzal találkozok, persze kicsit rejtélyesen, amire írja, hogy "és az ki?" vagy hogy "jó de okosan a csajokkal" vagy ilyesmi, szóval azért féltékeny vagy csak érdeklem vagy nemtudom. Tudom, hogy ez gyerekesnek tűnhet de muszáj valami inputot kapnom, hogy mégis mi van velünk. Mert lehet, hogy én tolom túl, túlgondolom, vagy túlságosan megpróbáltam ráerőltetni magam, amitől fordított esetbe én is lehet kilennék kicsit (bár fordítva lenne), de ha elvileg szeretsz valakit szerintem sokkal nagyobb igényed kéne, hogy legyen, hogy beszélj vele... Mint most nekem, amit nem igazán kapok meg.

2023. márc. 26. 19:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
76%
Aki időt akar szakítani valakire/valamire, arra mindíg talál okot, idot. Aki nem akar,az meg mindíg talál kifogást.
2023. márc. 26. 20:13
 12/19 anonim ***** válasza:
65%
6 hónap elég ahhoz, hogy a rózsaszín köd eltűnjön és nem kell hibásnak lenni egyikőtöknek sem...
2023. márc. 26. 20:13
 13/19 anonim ***** válasza:
62%

De az írogatáson kívül mit csinálsz, hogy működjön egyébként?

Nekem anno volt egy pasim, aki ugyanúgy panszkodott, hogy alig írok neki meg ilyenek... Amikor érezte, hogy szakítani fogok akkor érdekes, egyből megjelent a munkahelyemen egy Burger King menüvel. De olyankor már mindegy. Nem akkor kell teperni, amikor már kihűltek az érzelmek.

Még talán van esély, hogy tűzre lobbantsd.

2023. márc. 26. 20:15
 14/19 A kérdező kommentje:
Hát az oké... De ha mindenki szakítana amint eltűnik a rózsaszín köd akkor senki nem lenne együtt senkivel... Még ha szar lenne a kapcsolatunk aztmondom oké eltűnt a köd csá. De (eddig) legalábbis nagyon nem volt az.
2023. márc. 26. 20:17
 15/19 A kérdező kommentje:
"De az írogatáson kívül mit csinálsz, hogy működjön egyébként?" Hát amúgy mindent ami tőlem telik, nemtudom honnan gondolod, hogy nem csinálok semmit. Sokmindennel megleptem már, apróságtól a nagyobb ajándékig, nem egy mekis menüvel, ha filmet akarunk nézni és én ezt akarom ő azt akarja, akkor azt nézzük amit ő, én mindenhogy próbálok a kedvébe járni, lehet ez a gond...
2023. márc. 26. 20:22
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak fellangolas az egész részéről, akkor bizony jobb szakítani.

Ha szerelmes valaki, akkor tovább kellene, hogy tartson az idill, mint félév, viszont a mély szeretet és tisztelet, ami összeköti a párt, ami nálatok 6 hónap után nem alakult ki.

Én mindenképp elbeszélgetnék vele a helyedben, hogy mondja el mi hiányzik neki, vagy mégis mi a helyzet, mert bizonytalan vagy.

2023. márc. 26. 20:26
 17/19 anonim ***** válasza:
57%
15, hát azért ezek nem olyan nagy dolgok. Sőt, inkább alapok. Én azokra gondoltam, amik tényleg megmutatják, hogy szeretsz valakit, pl. munka után elmész érte és hazaviszed, vagy legalább hazakíséred. Az azért elég kényelmes, hogy nézhetitek azt a filmet, amit ő akar.. :D Mi konkrétan egy évig el se jutottunk odáig, hogy filmet nézzünk, mert mindig volt valami érdekesebb program, amivel minőségi időt tölthettünk együtt. Nekem ezek alapján elég laposkának tűnik ez. Beszélj vele, de serinem veszett fejze nyele.
2023. márc. 26. 20:30
 18/19 anonim ***** válasza:
44%
Ezek szerint mégsem passzoltok mindenben. Nagyon nem is érdekli írásodból következtetve, hisz csak szája jár, ő tenni igazából nem tesz értetek. Azaz szórakozni jó vagy neki, de azon kívül nem.
2023. márc. 26. 22:04
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egyik barátnőm pont ilyen velem, bár ugye mi barátnők vagyunk. De ő is azt csinálja, hogy amikor úgymond semmi dolga, ráér, akkor egész nap is irkál akár, csomót találkozunk, utána meg kb. teljesen el van tűnve.. Eleinte megsértődtem rajta, de már nem annyira zavar.

Persze nyilván a pároddal törődhetnél többet, ez igaz.

Nekem inkább úgy tűnik, hogy most olyan időszak van az életében, amikor nem fér bele egy komoly kapcsolat. Mert az senkinek nem jut eszébe, hogy munka és iskola mellett esetleg a szabadidejében pihenni, aludni is szeretne?

2023. márc. 27. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!