Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok benne bízni vagy legalábbis jobban?
3 éve vagyunk együtt a barátnőmmel távkapcsolatban. Idén nyáron már oda fogok tudni költözni szerencsére de a problémám nem a távkapcsolattal van.
A problémám az hogy nem bízom benne eléggé és féltékeny vagyok, de nem adott rá konkrét okot.
Egyetemre jár és az a probléma, hogy egyre kevesebbet beszél velem és kevesebb figyelmet fektet rám.
Ha egyetemen van akkor tanul vagy mással van elfoglalva ha haza megy a szüleihez akkor pedig velük van. Felhívni meg akkor szokott mikor közlöm, hogy alszok és felhív elköszönni és ennyi.
Most egyre több bulit mond, hogy tervbe van, illetve a csoport amiben van 6 fiú szerepel és csak egy lány az pedig ő. És közölte hogy többször kell majd velük telefonálni találkozni. Amivel nem lenne semmi baj mert meg kell csinálniuk az adott feladatot... de mi van velem?
Rám alig van ideje, egyre kevesebbet érdeklődik ez jóformán 1 éve kezdődött mikor kezdte az egyetemet.
Valamiért kevésbé bízok benne... Nagyon rossz érzés, egyszerűen kikészít és egyfolytában az jár a fejemben, hogy mi van ha megcsal vagy az egyik buliba félrelép. Oké nyilván aki meg akar csalni megcsal de nem olyannak ismerem és nem adott rá okot.
De ez hogy egyre kevesebbet foglalkozik velem de másra van ideje rám meg nincs ez eléggé zavaró....
Mit tudnék tenni annak érdekében, hogy jobban tudjak venne bízni, mi tudna ezen segíteni?
(aki a távkapcsolattal problémázna azt kérem hanyagoljuk, mert tudunk találkozni havonta kb úgyhogy nem ez a baj szerintem)

Havonta találkozni szerintem igenis baj.
Egy távkapcsot fenntartani nagyon nehéz,főleg hogy az ő élete felpezsgett ahogy bekerült az egyetemre, új emberek, új ingerek, bulik, tanulás. Te meg kívül esel ezen a pezsgésen. Nem fogadnék rá magas tétben, hogy a nyáron ti össze fogtok költözni...

Első körben szerintem próbáld meg, hogy felhívod te, amikor tudod, hogy ráér. Ha nem is kérdez, mond el te is, hogy milyen volt a napod, hogy vagy. Ha 2-3 héten belül sem javul a helyzet, akkor pedig mond el neki azt ,amit itt leírtál.
Csak hogy a távkapcsolatra is mondják pozitív sztorit: az unokatesómék megismerkedtek és távkapcsolatban voltak 2-3 évig, úgy hogy havonta, sokszor 2 havonta tudtak csak találkozni. Tehát nem feltétlen időpocsékolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!