Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 18 év barátság feljogosít erre ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 év barátság feljogosít erre ?

Figyelt kérdés

Párom 33 F van egy 18 éves barátsága aki nő a nő 35N

Olyanokat beszélgetnek egymással mint a szerelmes párok

Találkozót úgy írják,hogy randi

Mikor randi

Randi pótlás

Párom olyan mondatokat ír,hogy te vagy a legjobb ♥️

Egy hős vagy ❤

Szívemnek és drágámnak becézi

Nem egy nem két üzenetben írja,hogy szeretlek hiányzol

2 hónapja vagyunk együtt

A legjobb csaj haverjának csak annyit írt amikor már együtt voltunk,hogy feje tetejére állt az életem...

Én nem érzem normálisnak ezt ?

Ki hogy reagálna

2023. márc. 25. 13:50
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
Párom bevallotta,hogy 19 évesen egyszer elmondta neki,hogy Tetszik neki csak a csaj offolta
2023. márc. 25. 13:50
 2/22 anonim ***** válasza:
92%
Nekem ez a barátság màr nem barátság. Nem lennék a felesleges harmadik. Keresek inkább olyat, aki nekem írogat szépeket.
2023. márc. 25. 14:04
 3/22 anonim ***** válasza:
93%
Aki a barátság és párkapcsolat határait összemossa, arra én energiát nem fordítok.
2023. márc. 25. 14:06
 4/22 anonim ***** válasza:
80%
Hát érdekes. Nekem is vannak régebbi nő barátaim, olyan is akivel szexeltem is már, de velük sem írkálok ilyeneket. Pláne nem ha lenne valakim. Szóval ez így legalább furcsa. 32/F
2023. márc. 25. 14:06
 5/22 A kérdező kommentje:
Párom bizonygatni akarja,hogy csak haverok és be akar mutatni ...
2023. márc. 25. 14:07
 6/22 anonim ***** válasza:
78%
😂😂😂😂 dugnak. Ha szereted a hármasozást, hajrá!
2023. márc. 25. 14:12
 7/22 anonim ***** válasza:
83%

Attól, hogy (épp) nem dugnak, ez nálam már kimeríti az érzelmi megcsalást. A csaj belekeverhet, meg a pasinak is szemmel láthatóan vannak érzelmei.

Zárja ezt le, aztán lehet ismerkedni. Vagy ha fontosabb a barátság, akkor ne ismerkedjen.

2023. márc. 25. 14:23
 8/22 anonim ***** válasza:
75%
Vagy a pasi 18 éve ácsingózik a nő után, a nőnek meg legyezi a hiúságát, hogy van egy kitartó hódolója.
2023. márc. 25. 14:34
 9/22 anonim ***** válasza:
83%

Én sem érzem normálisnak és nekem tuti nem kéne ilyen bonyodalom.

What, hogy randizni megy a drágájával, akit szeret és hiányzik neki?

Vicces :D

2023. márc. 25. 14:51
 10/22 anonim ***** válasza:
9%
Kövezzetek meg, de én eddig az összes lány barátommal összebújtam, ölelkeztem, és az összessel voltak érzelmek valamilyen szinten. Mi értelme a csak sima rideg barátságnak. El sem tudnám képzelni hogy egy lány barátommal ne érjünk egymáshoz. Persze intimitás nem volt, de ez nem jelenti azt hogy taszítjuk egymást. Ez teljesen normális szerintem.
2023. márc. 25. 15:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!