Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyomulós fiú barát?
Van egy fiú haverom aki pár hete szakított a barátnőjével és azóta állandóan nyomul rám.
Elhív ide-oda, én pedig el is mentem mert előtte is találkoztunk barátként,most viszony nagyon durván elkezdett nyomulni és ő ezt most úgy fogta fel mint egy randit.
én egyáltalán nem vonzódom hozzá,de barátként pedig té yleg tök jó barát "volt".
Nem szeretném megbántani és nagyon megbántam hogy elmebtem vele a legutóbbi talinkra amit én sima baráti kajálásnak fogtam fel ahogy eddig,ő viszony tuti hogy randinak.
Pár napja már inkább el sem olvasom amiket ír,mert utálom ezt a nyomulós helyzetet+én soha az életben nem mondtam neki hogy randira mennék vele vagy úgy fogja fel ezt azért mert ő éppen szingli lett.
Én szingli vagyok 1 éve de nem akarok tőle semmit,mert nem vonzódom hozzá semmilyen szinten.
Hogyan értessem meg vele ezt úgy hogy ne bántsam meg és a barátságunk megmaradjon? Másnak már rég leesett volna hogy bennem semmi ilyen érzés nincs,mint benne, nem értem számára ez miért nem világos.
23N

végül úgy oldottam meg hogy elkezdtem neki mesélni,hogy randin voltam és tök jó volt,stb.
Így talán leesett neki,már nem is írogat annyit,így talán a barátságunk is megmarad.

Az aztán engem nem érdekel, ha egyszer valaki nem jön be,akkor bármit tesz,nem fog kelleni olyan formában ahkgy ő azt gondolja.
Ha ezek után is jeleket mitata erre, akkor megmondom neki hogy soha nem lehet köztünk több,mert nem tudok úgy tekiteni rá.
De gondoltam hátha ezzel a lépésemmel talán észhez tér.
Nem értem miért alázza meg magát, teljesen nyilvánvaló,hogy nem akarok tőle semmit. Direkt soha nem írok rá én, nem érdeklődöm felőle,csak a kérdéseire válaszolok semlegesen,mint egy interjú. Ennyiből egy normális pasinak le kellene vágnia,hogy nincs esély.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!