Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki szereti a csöndes de odaadó lányokat?
Figyelt kérdés
22 éves pesti lány vagyok kapcsolatot szeretnék de tartósat.
szinte bármit megteszek, bárkit tudok szeretni ,viszont nem tudok állandóan beszélni úgy mond antiszociális vagyok de lehet velem értelmes dolgokról beszélni csak nem mindig igénylem.
Ha van aki hasonlóan gondolkodik írjon mindenkinek válaszolok. Viszont ha lehet ne haladjuk meg a 10 év kor különbséget.
De tanácsokat is el fogadok hogy hogyan változtathatok ezen a részemen sajna sokat bántottak kis koromban ami mély nyomot hagyott bennem így elég nehezen illeszkedekbe.
Azt azért ne hangoztasd, hogy bármit megtennél. A sok bántalmazó fszkalap pont így fog betalálni és kikötsz egy bántalmazó toxikus kapcsolatban. Azért ennyire ne add le, hogy bármit megteszel, csak szeressen valaki. Én is csináltam ezt régebben és pont a legnagyobb szrháziak találtak be, akik arra se méltóak, hogy leköpjem őket. Keress egy hobbit magadnak, fejleszd önmagadat, járj sportolni. Nincsen egészséges önképed, ez tiszta sor.
2023. márc. 24. 19:22
15/27 anonim válasza:
Csöndes nő vagy azt írod. Ha azt mondja neked a párod hogy azt tedd amit ő mond, te azt teszed mert kapcsolat függő vagy! Megérnél egy találkozót.
2023. márc. 24. 19:33
16/27 anonim válasza:
Ameddig én csöndes és odaadó voltam, addig csak kihasználtak.
2023. márc. 24. 19:49
17/27 anonim válasza:
Ha a "csendes" azt a típust takarja, aki csak nevetgél és nincs önálló véleménye, nem áll ki semmi mellett, akkor én nem szeretem...
2023. márc. 24. 20:29
18/27 A kérdező kommentje:
Van véleményem mindenről de az már más kérdés hogy el is mondom úgy értem a csendest hogy ha nincs miről beszélni kussolok
2023. márc. 24. 20:32
19/27 anonim válasza:
Ezt az odaadó szót a macsó pasik találták ki. A kapcsolatba beleteszek, akár mindent, és a másik féltől is ezt várom el, de nem neki adom "oda".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!