Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki szereti a csöndes de odaadó lányokat?
22 éves pesti lány vagyok kapcsolatot szeretnék de tartósat.
szinte bármit megteszek, bárkit tudok szeretni ,viszont nem tudok állandóan beszélni úgy mond antiszociális vagyok de lehet velem értelmes dolgokról beszélni csak nem mindig igénylem.
Ha van aki hasonlóan gondolkodik írjon mindenkinek válaszolok. Viszont ha lehet ne haladjuk meg a 10 év kor különbséget.
De tanácsokat is el fogadok hogy hogyan változtathatok ezen a részemen sajna sokat bántottak kis koromban ami mély nyomot hagyott bennem így elég nehezen illeszkedekbe.
Én is ilyen lány vagyok!
Kitartást, majd jönnek a pasik! :)
Én imádom a csendes de odaadó nőket. Egyet már feleségül is vettem ;)
36F
Nee, ilyet ne írj kérlek, hogy szinte bármit megteszel!
Ne szolgáltasd már ki ennyire a másiknak! Elhiszem, hogy szeretetre vágysz, de ha ilyen kis naiv maradsz, sokan ki fognak használni.
Az tök jó, ha kedves vagy másokkal, és próbálsz nyitni, de jótanácskènt írom, hogy legyél óvatos!
Én szeretem az ilyen lányokat, jobban kijövök velük, mint azokkal, akik a társaság középpontjai.
De hogy mennyi privátot fogsz kapni, el se tudod képzelni. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!