Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek ha a párotok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ha a párotok az elején még odaadó később már nem is érdekled?

Figyelt kérdés

Mikor megismertem a páromat nagyon odaadó volt, még a csillagokat is lehozta volna nekem. Lassan 8 éve leszünk együtt és ez eltűnt, azt értem hogy évek múlva már nem olyan lesz a kapcsolat mint az elején, de most se puszi, se ölelés, se bók, semmit nem csinál. Nem mond semmi szépet, csak is a hibáimat mondja el szinte mindennap, mit hogyan kellene csinálnom. Próbáltam hozzá közeledni, puszilgattam, ölelgettem de az ölelést sose viszonozta, úgy éreztem azt gondolja magába hogy “mikor enged már el”. Ha szóltam emiatt neki akkor meg úgy ölelt vissza hogy megszorított vagy direkt rám nehezedett csak hogy nekem ne legyen jó. Nagyon rossz mert úgy érzem mintha csak lakótársak lennénk, amúgy házasok vagyunk. Ezt leginkább akkor vettem észre, azóta változott meg mióta jól menő vállalkozásába kezdett. A másik meg hazajön munkából (reggel 7- este 6ig dolgozik) és elmegy motorozni a faluba. Aztán hazajön és lefekszik a kanapéra és telefont nyomja vagy tévézik, így semmit nem kommunikálunk egymással, aztán csak ugráltat. Nagyon sokszor mondtam neki hogy zavar ha telefont nyomkodja, ilyenkor 5 percre leteszi utána nyomja tovább.

Hiába próbálok meg beszélni vele nem sikerül mert egyből hárít és engem hibáztat hogy ez mind miattam van.

Nem szeretnék elválni, mert szeretem és megakarom javítani ezt a dolgot de nem tudom mit csináljak hogy ne az legyen hogy “az egyik fülén be a másikon ki”.

Mit tanácsoltok? Légyszi ne írjatok negatívat mert így is rosszul vagyok emiatt.

2022. aug. 5. 12:42
 1/6 Hans Pötterman ***** válasza:
50%
Feleségül venném,ez az stádiuma a kapcsolatnak
2022. aug. 5. 12:48
 2/6 anonim ***** válasza:

A házasság talán hiba volt. De el lehet válni csak időbe telik.

De együtt maradni csak házasság miatt nem érdemes.

2022. aug. 5. 12:54
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy kapcsolat vége. Érzelmileg nem érez már semmit feléd, sőt már idegesíted is. Veled van, mert neki így kényelmes,megszokott, Te meg gondolom ugrálsz is neki. Ennyi idő alatt ha idáig jutott , jobb nem lesz, nem fog újra beleszeretni.
2022. aug. 5. 13:06
 4/6 anonim ***** válasza:
75%
Utolso stadiumban vagytok, ez mar a veg. Amikor az orvos azt mondja, hogy kerem onnek legfeljebb 6 honapja van mar hatra, akkor ott mar hiaba kerdezgeted, hogy mit tehetsz ellene. Korabban kellett volna felismerni a problemat, amikor meg be lehetett volna avatkozni. Hagytatok (mindketten) kihulni a kapcsolatot. Te talan meg tennel is erte, hogy minden a regi legyen, de a parod lathatoan egyaltalan nem akar ebbe energiat tenni. Egyedul pedig nem fog menni. Sokan probaltak mar, de mindegyik elbukott, nincs kivetel. Amolyan utolso rugkaplozaskent leulhetsz vele beszelgetni, hogy kesobb elmondhasd, hogy te mindent megtettel, de en feleslegesnek erzem. Kerdezd meg tole, hogy mik a kozos terveitek es hogyan akar a jovoben elni. Ha ugyanigy, akkor tudod mit kell lepned. Ha behazudik valami cukormazosat, ami foleg penzrol, lakasrol, autorol, gyerekrol meg ilyenekrol szol, akkor tereld az erzesek fele a kerdest. Meg fog akadni a lemez. Ne szulj neki, az nem fog megoldast hozni, mert ugyis elvalt leszel par ev mulva, csak akkor meg ott lesz egy gyerek is, akirol gondoskodnod kell. A valas garantalt, az idopontjat tudod csak megvalasztani, hogy meddig tursz.
2022. aug. 5. 14:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Szakítanék, egy életem van nekem is.
2022. aug. 5. 17:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia. Nem biztos, nálatok is ez a probléma, de az én párom akkor viselkedett igy, mikor képbe került neki egy nő.. pont ugyanezt csinálta, ha megöleltem el is tolt magától. Sokáig csak hárított. Míg végül ki nem derült.
2022. aug. 5. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!