Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem érzek semmit iránta, hogy mondjam meg neki? Részletesen lent
40es korosztály vagyunk, én ffi vagyok.
3 éve vagyunk együtt. 2 éve együtt élünk.
Ahogy szokott lenni, az elején vártuk, hogy milxen jó lesz, aztán megromlott valami.
Ő engem hibáztat, én őt. Lényegtelen ki hibázott először.
Az utóbbi időben már másképp nézek rá, nézem, de mar nincs meg bennem az a rajongás, az a vágy, az hogy mindig vele akarok lenni, az, hogy vele élném le az életem.
Az utóbbi fél évben alig szexelünk, mert nem volt kedve, fájt a feje,......
Talán ez tett be a legjobban.
Beszéltünk mindenről, igyekeztünk változtatni, de nem ment. Egyikünknek sem.
Mind a ketten hamar felkapjuk a vizet az utóbbi időben.
Hogy mondjam meg neki, hogy már nem érzek semmit iránta? Inkább, hogy mondjam meg neki, hogy ne legyen belőle veszekedés?
Akkor nem értem, ki tart vissza?
Ha nem szereted a másikat, panaszkodsz hogy nincs szex, állandó vita van, akkor miért nem szakítasz???
Keresel magadnak egy másik albérletet és amikor át lehet már költözni, akkor szépen higgadtan elmondod a párodnak, hogy te már nem szeretnél vele élni (persze kifizeted az albiból a rád eső részt).
Megfogod a cuccaidat és átviszed az új albérletedbe. Ennyi. Ez másoknak menni szokott (legalábbis azoknak akik nem kapcsolat/társfüggők).
Ha "nem akarod megbántani" a másikat, mert sajnálod, akkor leélsz vele életed végéig egy életet úgy, hogy ilyen sz@r a kapcsolatotok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!