Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem érzek semmit iránta, hogy mondjam meg neki? Részletesen lent
40es korosztály vagyunk, én ffi vagyok.
3 éve vagyunk együtt. 2 éve együtt élünk.
Ahogy szokott lenni, az elején vártuk, hogy milxen jó lesz, aztán megromlott valami.
Ő engem hibáztat, én őt. Lényegtelen ki hibázott először.
Az utóbbi időben már másképp nézek rá, nézem, de mar nincs meg bennem az a rajongás, az a vágy, az hogy mindig vele akarok lenni, az, hogy vele élném le az életem.
Az utóbbi fél évben alig szexelünk, mert nem volt kedve, fájt a feje,......
Talán ez tett be a legjobban.
Beszéltünk mindenről, igyekeztünk változtatni, de nem ment. Egyikünknek sem.
Mind a ketten hamar felkapjuk a vizet az utóbbi időben.
Hogy mondjam meg neki, hogy már nem érzek semmit iránta? Inkább, hogy mondjam meg neki, hogy ne legyen belőle veszekedés?
Igen, ekkor jön a kérdés miért?
Én elmagyaráznám, de vita lesz.
Már legszívesebben nem jönnék haza.
Ilyenkor azt nem értem hogy miért van veszekedés?
Ha az egyik azt mondja a másiknak, hogy már nem érez iránta semmit, akkor a másik miért kezdene el veszekedni vagy tányért dobálni?
Akkor visszajönnének a párja érzései? Újra szerelmes lenne?
Azt sem értem miért rettegsz ezt elmondani? Előveszi a sodrófát vagy mi?
Érzéseket senkiből nem lehet "kierőszakolni".
Ha elmúltak az érzések, és egyik fél sem akar már tenni azért hogy újra jó legyen a kapcsolat, akkor nem lehet mást csinálni csak elfogadni hogy ez van, és békésen különválni.
Akkor szokott előjönni ez a fene nagy konfliktuskerülés, amikor vagy a pasas lakik a nő lakásában, vagy közös a vagyon és a pasi fél, hogy kiteszi a nő a szűrét. Ilyenkor még próbálja szép szóval rábírni, hogy szexeljen vele többet a nő, de az esetek többségében ez nem szokott összejönni.
Persze a pasi így patthelyzetbe kerül, mert szex sincs, érzések sincsenek, de új helyre sem nagyon akar költözni.
Amelyik pasinak megoldott a lakhatása az nem nagyon szokott berezelni attól hogy vitázik az asszonypajtás.
Épp az a baj, hogy nem kerülöm én sem a konfliktust, sőt nem bírom ki, hogy ne enyém legyen az utolsó szó.
Csak már sokszor a napi gondok után nincs kedvem erőm hozzá.
Őszintén szólva, ezzel nem akarom megbántani.
Ha úgy adódna, mennék én másik lakásba, nem kell nekem ez a lakás. Bérelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!